Vell gjennomført økt - motivasjonen er kommet!

I går fikk jeg ikke skrevet noe innlegg etter treningen, så da gjør jeg det nå!

I går kjente jeg faktisk for første gang på lenge at jeg hadde lyst til å trene. Jeg kjente jeg hadde motivasjon! Jeg var virkelig klar for en økt hos nr1 fitness i Åsane.

Jeg hadde meldt meg på en spinning time. Spinning er ikke helt min sterke siden, men siden leggene verker (misstenker beinhinnebetennelse), så valgte jeg alternativ oppvarming. Så 30 minutter med spinning tenkte jeg var et greit alternativ. Og vet du hva, det var i grunnen helt greit, Svetten rant, lårene dunket og kroppen ble varm. Jeg kjente jeg brukte meg selv! Så det var ett alternativ jeg muligens kommer til å velge oftere.

Etter spinningtimen gikk jeg for å trene programmet fra Josè. Jeg er så glad for at vi sammen har utarbeidet ett program for meg. Ett program som jeg skal gjennomføre, og forbedre! Og forbedre har jeg faktisk gjort. Jeg har gått fra 8 til 10 kg på sittende roing, og fra 5 til 10 kg på sittende push up`s.


Så det går hvertfall riktig vei! Og det er egentlig fantastisk deilig når økten er over, og du har brukt kroppen! Og det er utrolig hvor mye overskudd og energi man kan få av å trene.

Tirsdag 4/2 skal jeg ha en ny time med Josè, og da gleder jeg meg til å se om han ser noe forbedring!

Neste uke håper jeg at jeg kan begynne med jogging på møllen igjen, eventuelt en tur ute i naturen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits