Skal tidlig krøkes!

Lars-andreas fikk like over jul sine aller første slalomski. Jeg kom over ett ganske bra tilbud, og betalte bare 909,- for ski, binding og sko. Så da slo jeg til.

Desverre har det vært ganske så lite snø her i Bergen og omegn nå, så det har ikke vært noe særlig muligheter for å prøve skiene. Barnetrekkene ligger så langt nede i bakken, at de er ofte det siste de åpner. Men nå i uken åpnet endelig Eikedalen så da tok vi turen på kveldskjøring.

Jeg var veldig spent på om Lars-andreas kom til å være for trøtt når vi dro oppover klokken 4, men han sovnet heldig vis i bilen. Jeg lot han sove i 20 minutter, for da viste jeg at han kom til å holde ut litt lengre. Når vi kom opp i Eikedalen var han veldig klar for å stå på ski. Vi kjøpte skikort og fikk på oss skiene alle 3, så var det bare å prøve seg frem!

Heisen ble første utfordring. De har ikke sånn bånd der barna kan stå på i Eikedalen (noe jeg savnet), så vi måte ta tallerken heis. Dette hadde vi jo aldri gjort før! Men heldig vis var der flere med små barn, så vi så hvordan de forann oss gjorde det og prøvde. Det gikk veldig bra! For de som ikke har hatt barn med i skiheis før, så skal barnet stå over ene skien din, med en ski på hver side. Jeg har alltid trodd barnet skulle stå i mitten, men det var feil!

På toppen tok vi frem selene jeg hadde kjøpt. Og gjorde oss klar for å kjøre. Lars-andreas skjønte ikke helt at han måtte stå oppreist på beina sine, så han lente seg i selen. Så han ble på en måte sittende. Men det gikk veldig bra! Han fikk kjenne på følelesen av det å stå på ski. Og når vi kom ned igjen ville han opp igjen med en gang!

Etter 2 1/2 time i bakken begynte Lars-andreas å bli sliten. Han var sutrette og ville ikke stå mer. Da bare avsluttet vi. Ikke vits å presse han når han ikke vil mer! Så da satte vi oss inn i kaffèen og spiste kvelds og drakk kakao. Når vi var ferdig der var vi klar for hjemreise. Men da ville Lars-andreas stå på ski igjen! Desverre stengte annlegget, så vi fikk ikke prøvd oss mer. Men nå gleder vi oss til neste gang, alle 3!

Postitivt overrasket over hele turen! Og at Lars-andreas ikke gav opp med en gang!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits