Ny dag, ny motivasjon!

Da har det skjedd! Jeg har vært og trent helt på eget initiativ! Og det var en utrolig deilig følelse!

Jeg hadde tidlig vakt på jobb i dag, og i tillegg avspaserte jeg en halv time. Det gjorde at npr klokken var 14:20, så spradet jeg inn på nr1 fitness i Åsane. I posen (ja, du leste riktig. Jeg har ennå ikke kjøpt meg en trenings bag.) hadde jeg programmet fra Josè, 2XU tightsen min, topp og sko.... men jeg hadde jo selvfølgelig glemt trenings BH. Det minnet meg samtidig på at jeg bør investere i en ny en, har for få nå når jeg både løper ute, klatrer og trener inne i løpet av en uke! Men det gikk greit.

Først var det mølle oppvarming. Jeg løp i 12 minutter med jevnt tempo. Gikk så videre til de forskjellige apparatene. Det var virkelig inspirerende og kjenne at jeg faktisk fikk dette til. Jeg økte til og med vekten på sittende roing fra 8 kg til 10 kg i dag. Så det er jo positivt! På de andre apparatene holdt jeg vekten som meg og Josè hadde blitt enige om på PT timen.

Det var mye folk der i dag, så innimellom var det litt kø. Endte opp med å ta pull down 3 x 10 når jeg ventet på at beinpress skulle bli ledig :)
Som en cool down løp jeg 10 minutter med hastighet 9 på møllen. En grei avsluttning på en vellykket treningsøkt!

Nå har jeg funnet plassen min i sofaen, og i dag sitter jeg her med god samvittighet! For jeg har jo nemlig vært på trening!

#nr1fitness #2XU

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits