Treningsmål for 2014

Tenkte å dele årets, eller kanskje vårens treningsmål med dere.

Jeg har satt meg både vekt mål, og tid/distanse mål som jeg håper å nå i løpet av våren/tidlig sommer.

Hva jeg veier velger jeg å holde for meg selv, men det første målet mitt er å gå ned 6-8 kg i løpet av våren. I Mai er det tur til tyrkia, og da har jeg ett sterkt ønske om en bikiniklar kropp! Så nå er jeg streng med meg selv på kosthold. Jeg spiser ikke godterier i uken, bare lørdag! Jeg spiser grønnsaker/salat til alle middager. Og jeg skal trene 3-4 ganger i uken.

Det andre målet mitt er å få en god tid på 5 km! Akkuarat nå er formen og kondissen elendig! Jeg tok 3 km på møllen på 17 min og 19 sek. 5 km har jeg ikke prøvd meg på ennå, men i Åsane Løpet 2013 løp jeg på litt under 29 minutter. Jada, jeg vet det er en elendig tid.... så i år skal den forbedres! Første mål blir å komme ned i 25 minutter. Om jeg klarer det er jeg ikke sikker på, men jeg må jo ha ett må som jeg kan prøve å nå!

Disse bildene er fra Bergen City Marathon. Dette skal jeg løpe i år også!

Jeg har hvertfall to løp jeg skal delta på i år. Det første er i April, og det er Bergen City Marathon. Her skal jeg løpe 5 km. I Mai blir det nok Åsane Løpet. Blir 5 km her også. Hadde også planer om å løpe Iform løpet, men det ser ikke ut som det blir i Bergen i år.

Så da er det bare å sette i gang! Med 2Xu bukse, Garmin pulsklokke og forhåpentlig vis nye joggesko innen kort tid, og for ikke å glemme motivasjonen som er på vei tilbake! Hurra for en ny start!!!

2 kommentarer

Rune

23.01.2014 kl.07:35

Hei:)

Har startet trening eg og. Første mann/ dame til 12 min på 3km?:)

Lars-Andreas og mamma

23.01.2014 kl.16:39

Rune: da vant Stian :P

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits