Motivasjonen kommer snikende!

Da var første PT (personlig trener) time hos nr1 fitness over. Og det var utrolig lærerikt! Jeg fikk masse ny güts og kjente motivasjonen komme snikende!

Treneren jeg fikk er nok en av de beste nr1 fitness har. Han heter Josè Han kunne fortelle at han hadde vært PT siden 1998, og hadde mye ekstra kursing og utdanning innen feltet. Og ikke for å si noe negativt om noen, men jeg fikk så utrolig mye mer ut av denne timen med han, enn hva jeg fikk ut av de 2 PT timene jeg fikk for 1 år siden.

Vi startet timen med en liten prat. Jeg fortalte om må jeg ville ha med treningen. Målene mine er en god tid på 5 km, og litt ned i vekt. Vi ble da enige om at trening av mage/rygg, bein og bryst var det jeg skulle starte med. Og selvfølgelig kondisjonstrening! Så etter den lille praten vår startet jeg med 10 minutter på møllen. Startet med rask gange og gikk over på jogging etter en stund.

Så tok vi en gjennomgang på de forskjellige appartene jeg skulle bruke for å nå mitt mål. Det var utrolig greit å ha Josè med meg hele veien, for da lærte jeg akkurat hvordan jeg skulle gjøre de forskjellige øvelsene. Jeg fikk virkelig trent de muskelgruppene jeg ønsket.

Først var vi innom brystpress. Her fikk jeg trent bryst og bakside arm.

Så gikk vi over til Legg press, eller bein press om du vil. Her var det beina som fikk kjørt seg.

Neste var sittende roing. Der armer og skuldre/rygg fikk gjennomgå.

Og til slutt noe som minnet om sittende situps. Og da kjente jeg det ganske så godt i magen!

Som avsluttning/cool down var det på ny en tur innom møllen.

En fantastisk time! Og jeg lærte så utrolig mye!

Med meg hjem fikk jeg også mitt helt eget program. Der står det hva jeg skal trene, kilo på aparatene og antal rep. Jeg tror ikke helt på det selv, men motivasjonen er der. Og jeg er virkelig gira for å klare dette!

Så nå skal dette gjøres 2 ganger i uken, en gang i uken skal jeg fokusere på løping og en gang med klatring. Blir ikke mye sofa på meg fremmover!

Så tusen takk til Josè og ikke minst Nr1 fitness i Åsane for en ny start!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits