Løping utendørs, eller trening i studio. Ja takk begge deler!

Da er dagen her, og i dag skal jeg på PT time hos nr1fitness! Jeg kjenner jeg er veldig spent!

Formen er jo så som så. Har trent lite i høst, men nå etter nyttår har jeg vært en del ute og løpt. Og det trives jeg med! Men nå når det er så utrolig kaldt ute, så er det ikke så kult. Lårene mine kjennes ut som is når det blåser litt! Så jeg håper jo å heller bruke studio litt nå om vinteren, og heller løpe mer ute når det blir vår.

For dere som ikke leste innlegget jeg skrev går, annbefaler jeg at dere leser det nå. Der skriver jeg litt om å være støttemedlem på treningssenter, noe jeg er! Men etter intervju med BA, så bestemte nr1fitness seg for å gi meg litt oppfølging i form av to PT timer. Og dette takket jo selvfølgelig jeg ja til. For jeg tror kanskje jeg kan finne litt studio motivasjon med litt oppfølging, ett bra program og opplæring i apparatene.

Så nå er 2XU buksen (som er en absolutt favoritt), treningstoppen og joggeskoene pakket. I magen er det en blanding av både sommerfugler og mursteiner, og pulsen er nok høy alt nå. Men nå skal jeg hoppe i det!

Ønsk meg lykke til da folkens!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits