Hva skjer med den Norske kulturen?

Hva skjer egentlig med den Norsker kulturen? Hvor blir den av? Hvem tillater at den forsvinner litt og litt, og hvem skal egentlig stoppe det?

Jeg kjenner jeg blir helt tom i dag når jeg leste nok en sak om skoler og barnehager som velger og fjerne den Norske kulturen til fordel for den flerkulturelle kulturen.

Det siste nye er at Solvang Barnehage i Sandefjord har bestemt seg for å kutte ut den årlige Lucia Feiringen, og putte inn frokost, bål og lykter? Hva har det til felles da? Eneste må være lysene.

Jeg er ingen rassist, men jeg lar meg irritere! Jeg mener at de innvandrerene som kommer til Norge og er så heldige og får oppholdstillatelse, de må akseptere den Norske kulturen. De har kommet til vårt land og da må de rett og slett leve som oss også. Jeg skulle likt å se at barnehagen (om det er noe som heter det da) i ett muslimsk land hadde tilrettelagt for meg og mitt barn. Det tror jeg aldir hadde skjedd. Og om barna som er fra andre land og har en annen kultur ikke vil være med på lucia feiringen, så kan de vell være ett annet sted i de timene da? Så kan det tilrettelegges for dem der?

Vi kan ikke fjerne Lucia til fordel for en frokost, fjerne nisseluen i Desember fordi muslimene føler seg støtt. Kalle juleavsluttningen for vinteravsluttning fordi ikke alle feirer jul!

Nå må vi skjerpe oss alle sammen! Vi må stoppe dette før det går for langt! Disse menneskene har valgt og komme til vårt land, og da må de akseptere vår kultur! Til slutt er alle de gamle tradisjonene borte, og nye flerkulturelle innslag er kommet inn. Men det blir feil!

TA VARE PÅ TRADISJONENE VÅRE!

Legger ved linken til den siste saken ang lucia HER!!

 

Én kommentar

Katharina

10.12.2013 kl.20:54

Jeg er så enig med deg,blir så irritert når det går så langt som å fjærne tradisjonene vi hadde når vi var små,også skal ikke våre barn/barnebarn osv få oppleve tradisjon vi hadde som små,fordi noen absolutt ikke føler seg vell osv med det vi har,hadde vi kommet inn i landet dere hadde vi vært NØDT til å forholde oss til deres tro å tradisjon!

Nei,jeg stemmer for å få de tilbake til sine hjem land vist det skal være sånn her!

Til neste år har vi vell ikke julaften heller?

Huff det koker i topp lokket !

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits