3-års dag - HURRA!

Den 8.Desember 2010. Klokken 02:18, kom verdens nydeligste lille prins til verden. Han veide 3260 gram og var 48 cm lang. Han var en snill gutt. Laget ikke mye lyd, og var stort sett glad og fornøyd.I dag er det 8.Desember 2013. Lars-andreas er blitt 3 år gammel. Han veier godt over 14 kg, og er snart 1 meter lang. Han er en livlig gutt med egne meninger. Han prater som en foss. Han har fått seg mange gode venner i barnehagen og han elsker Iron Man. Han har også skjønt at vålerenga er ÆSJ og brann er bra!

Tenk at det har gått 3 år nå. 3 år siden jeg ikke sov på 3 døgn, fordi jeg ikke klarte å se meg mett på det lille nurket mitt. 3 år siden jeg kunne ringe rundt til familien min og fortelle om den nye verdensborgeren. 3 år siden livet mitt ble forandret for alltid!Jeg er så glad for at denne lille mannen her er i livet mitt. For at jeg er så heldig å være mammaen hans!

I dag skal han feires med familiebesøk. Jeg har laget to kaker + cupcakes. Tantene hans har laget kaker og boller. Dette blir en festaften!

I morgen kommer 3 av beste kameratene fra barnehagen. Da skal vi kose oss med pølser, kaker og snop.

JEG ELSKER DEG LARS-ANDREAS! OG JEG GLEDER MEG TIL Å FEIRE DEG TO DAGER TIL ENDE!

5 kommentarer

Susanne ♥

08.12.2013 kl.12:28

For en superfin blogg du har :) stå på videre! Sjekk gjerne ut bloggen min om du får tid! Ha en nydelig søndag videre <3

Lars-Andreas og mamma

08.12.2013 kl.12:31

Susanne: Takk for det :) Skal sjekke ut!
De vokser så fort <3

Gratulerere som mamma i 3 år :) og gratulerer til prinsen:)

Jeanette Kjeseth

08.12.2013 kl.14:16

Gratulerer med dagen til Laras-Andreas :) Ble fristet av bakebildene dine på Facebook :p kos dere med feiring:)

Tina

08.12.2013 kl.20:15

Gratulerer så masse med en 3åring i hus :) Tiden flyr av gårde.

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits