Snø, ski og lykter

Endelig (?!?!) kom snøen til Bergen. Det var faktisk ganske kjekt å sitte inne i barnehagen i går, og se snøen lave ned utenfor. Barna var helt vill! De hang i vinduskarmen, dyttet og skubbet hverandre. Skulle tro de ikke hadde sett snø før. Det er koselig med snø. Det blir en helt annen stemning.

I utetiden i går lavet det ned nesten hele tiden. Og snøen la seg som ett hvitt teppe på bakken. Det var en sånn unormal stillhet, og det føltes som om byen plutselig var dekket med bomull. Det var kaldt, men herlig! Jeg er glad i snøen, og koser meg når byen blir hvit!

Lars-andreas var også i ekstase når han så snøen. Jeg traff han ute på lekeplassen i barnehagen i løpet av utetiden. Da satt han på bakken og spiste snø (æsj) sammen med to andre barn. Så smilte han og så på de andre barna og sa "Nå koser vi oss sant". Han er så herlig den gutten!

Etter barnehagen satte vi oss i bilen for å kjøre hjem. Da kom kommentaren fra baksetet "Stå på ski no mamma?" Og da smeltet hjertet mitt. Det endte med en tur på g-max for å kjøpe ski til poden. Jeg skulle egentlig ha noen ski og skisko som var på tilbud til 399,-. Men de var jo selvfølgelig tom for Lars-andreas sin str i skoen. Så da endte jeg opp med å betale 699,- noe som i bunn og grunn var for mye for mitt budsjett. Men har man lovet en 3-åring ski, ja da har man ikke noe valg. Fikk da med noen blå frost skisko.Når vi kom hjem var gutten helt i ekstase! Han var så klar for å stå på ski. Så da var det inn å få på seg dress og ut igjen i snøen. Og jaggu fikk han det til også! Han sto frem og tilbake på terassen. Det var kjekt å se at han mestret dette!

Etter middag var det blitt mørkt ute. Men når man ikke vet hvor lenge snøen blir liggende, så må man utnytte den fult ut. Så da gikk hele gjengen ut igjen og laget snølykt! Skikkelig vinterstemning! Så i går var en koselig utedag. I dag er snøen desverre blitt til is, og det er ikke så mye kjekt å gjøre ute. Vi får håpe på mer snø de neste ukene!

Er det snø der du bor?

Én kommentar

Veronica Foldnes

20.11.2013 kl.22:08

Åååå så koslig ! <3 me bor i øygarden utenfor bergen og hos oss er det null snø. Kjempe kjedelig ! :( Er vell siden me bor så langt ut og nært havet. Vil ha snøøøø ! :-) må kose dere videre i kveld og i snøden i måro :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits