What does The fox say - hva sier reven?

Ylvis sin "What does the fox say" er blitt en skikkelig slager. Min (snart) 3 år gamle sønn elsker denne sangen, og ber daglig om å få høre den på youtube! Og han både danser og synger for full hals! Sangen er en absolutt favoritt her i huset om dagen.

Og jeg tror nok ikke det bare er her denne sangen er en favoritt. I dag tok jeg en test i samlingsstunden i barnehagen jeg jobber i. "Skal vi synge What does the fox say"? Spurte jeg barna. Og det tok ikke mange sekundene før de var godt i gang "hatti hatti hatti ho" "ding ding ding ding". Utrolig morsomt. Det er ganske gøy når en sånn sang slår ann hos landets minste borgere også!

Og i dag var Lars-andreas og jeg en tur innom kiwi. Og der sto den nye boken til ylvis - hva sier reven? Og Lars-andreas gikk rett bort og tok frem en bok. Se her mamma, what the fox?!!?! Da måtte jeg le. Vi kikket raskt gjennom boken, og det var en herlig bok. Historien er jo morsom i seg selv, og illustratør Svein Nyhus er jo en av de beste. Han gjør jo denne boken komplett! Så dette er jo noe som bør ligge under juletreet i de fleste hjem i år! Hvertfall der det er barn fra 2 år og oppover.

Kanksje Lars-andreas må få seg en sånn en til 3-års dagen sin den 8.Desember?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits