Nok en nyåpning!

Blir en del skriverier om nyåpninger her på siden min om dagen.

Denne gangen er det G-max som åpner et splitter nytt varehus i Bergen. Og jeg må si meg heldig her også, for det åpner nemlig i Åsane!

Jeg har lenge fulgt med på g-max Åsane sine facebook sider. Her har de holdt kortene tett til brystet, og det var lenge usikkert om når varehuset skulle åpne. Det eneste som ble sagt var at varehuset skulle åpne i god tid før jul. For vell en uke siden begynte g-max åsane sin facebook siden med giwe away! Utrolig kult! De begynte med å dele ut baller til diverse skoler i bergen, og så la de ut klær og sko under GPS-kordinater så folk måtte på skattejakt. Jeg har engasjert meg hele veien, og lett frem kordinatene hver gang. Men den ene gangen de la ut noe i Åsane, så var jo jeg selvfølgelig på voss! Men så, mot slutten av sist uke kom den store bomben. G-max i Åsane skulle åpne allerede natt til Tirsdag 19.November. Og i går kveld kom åpningstilbudene ut. De kan du for øvri sniktitte på HER. Det er mange gode tilbud, blant annet 2XU buksen som jeg er strålende fornøyd med! LØP OG KJØP! (Typisk for meg er at jeg ikke får lønn for 20.November.....)

Ett ønske jeg hadde til G-max ble hørt. Jeg ønsket meg g-max baller til de søte små barna i Kidsa Haukedalen. Der er jeg annsatt som pedagogisk leder. I går kveld var det en mor i barnehagen som hadde kjørt forbi barnehagen. Og der på gjerdet hang det jaggu meg ett nett med baller. Hun tok de med seg hjem, for hun var redd noen skulle stikke av med de. Og i dag tidlig kom hun og leverte de til meg. Hun hadde nemlig lest på facebooksiden til g-max åsane at jeg ønsket baller til barnehagen! Så det var mange glade barn i barnehagen i dag. "Vi har fått blå baller" ropte de!

Så hvorfor ikke ta en tur på #G-max i Åsane i natt? Supre tilbud som er verdt å stå i kø for!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits