Humac Bergen - endelig!

HURRA!

Endelig åpner Humac butikk i Bergen. Nærmere bestemt på Åsane Storsenter! Og dette er jo bare helt fantastisk for meg, som er Apple fanatiker. Hva er en Humac butikk tenker gjerne du nå, jo det skal jeg fortelle deg. #Humac er skandinavias største apple forhandler og har eksistert siden 2006.Humac Norge driver per i dag 5 Apple Premium Resellerbutikker, B2B, Web og serviceavdeling i Norge. Som en ledende Apple Premium Reseller er våre hovedaktiviteter salg av Apples produkter, servere, printere, programvare og øvrig tilbehør til Apple. Sjekk ut facebooksiden til Humac Bergen her! Og ta en titt innom butikken når den åpner Fredag 15.November klokken 10:00!!!

Jeg rett og slett elsker apple produkter.

Jeg er den heldige eier av en macbook pro og en macbook air, en ipad (som jeg var så heldig å vinne gjennom buzzador), appleTV og en #Iphone 4S.

Når man først har begynt å bruke apple produkter blir man faktisk hekta. Det er jo fantastiske prodkter med en fantastisk designe og utforming.

Sommeren 2012 var jeg så heldig å vinne meg en HTC One X tlf. Jeg endte opp med å selge Iphonen min, for jeg hadde jo vunnet en splitter ny tlf. Men etter en mnd så skjønte jeg at dette ikke var noe for meg. Jeg hadde nesten kjærlighetssorg fordi jeg savnet Iphonen min! Så jeg bestemte meg for å selge HTCen og kjøpe meg en Iphone igjen. Og det er jeg så utrolig glad for at jeg gjorde! Og jeg har ikke angret i det hele tatt! Iphone er og blir den tlf jeg er mest fornøyd med og liker aller best!

Det er ikke mye negativt å si om apple sine produkter. Men en liten ting er det. Men om det er ett apple problem, eller bare mitt problem det vet jeg ikke. Men nå er min iphone 4S 1 1/2 år gammel, og den synger på siste verset. Og det synes jeg er litt kort levetid for en såpass dyr tlf. Den siste mnd har batteriet begynt å gi seg. Den går fra 20% til 0% i løpet av 2 minutter med facebook. Den har også begynt å henge litt, noe som ikke er så artig. Og akkurat nå hadde jeg ikke i tankene å kjøpe ny tlf, så dette passer jo ekstremt dårlig!

Men så er det jo nylig blitt lansert noen super kule Iphone tlf. Iphone 5C og iphone 5S. Og jeg må jo si at jeg har vært en del ganger innom diverse butikker både på senteret og på nett for å snike på disse tlf. Og jeg må si de er rå tøffe! Og det hadde absolut ikke gjort meg noe å ha en av disse modellene i hånden om dagen! Så øverst på min ønskeliste akkurat nå står en Iphone 5S. Og når alt av julegaver og bursdagsgaver er unnagjort, så håper jeg at jeg kan unne meg i ny tlf. Og så håper jeg at apple har gjort noe med levetiden på tlfene sine, sånn at når man bruke 5-6000,- på en tlf så kan man ha den i mer enn 1 1/2 år!


 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits