Kakekurs i Bergen

Jeg har kommet over noe helt fantastisk! Jeg har funnet en utrolig flink konditor som holder kurs, i Bergen. Kan det bli bedre?

Jeg har lenge latt meg inspirere av alle disse flinke hobby bakerene som legger ut mangfoldige bilder på facebook. Alle er så flink! Og jeg har så utrolig lyst å prøve meg, men jeg tørr ikke...Det ser jo så vanskelig ut med all dene bakingen og pyntingen... Så jeg har lett etter noen som holder kurs. Og kurs har jeg funnet mye av, men ikke i Bergen.

Men plutselig kom jeg over siden til Kate Kippersund. Kate Kippersund er utdannet Konditormester ved Orion Konditori og Bakeri i 1998, Bergen. Og det beste med Kate er jo at hun holder kurs.

2.November hadde hun ett ugle kakebake kurs. Jeg kom desverre over denne tøffe plakaten for seint, så jeg valgte å sitte meg på ventelise til neste kurs.

Og nå skal Kate ha kurs igjen! Søndag 16.November holder hun ett nytt uglekake kurs her i Bergen. Og selvfølgelig er jo jeg vekkreist akkurat den helgen. Tenk å lære seg å lage en sånn kake da! Da skulle Lars-andreas fått hjemmelaget mamma kake til bursdagen sin i Desember. Det hadde vært noe det!

Men nå har jeg nok en gang satt meg på venteliste, og håper jeg får mulighet til å være med på neste kurs.

BESØK SIDEN TIL KATE HER!!!


Én kommentar

sjomannsfruen

09.11.2013 kl.13:10

Ååååh. Dette skulle jeg også fått med meg!

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits