Helg og klatring til toppen

HURRA! Endelig er det helg igjen. Denne uken har bestått av mye jobbing. Både dagtid og kveldstid. Takk til dere tålmodige lesere som har latt med ta en "blogg pause" nå i disse foreldresamtale tider. Men nå er jeg tibake igjen. Og nå skal det blogges!

Denne helgen er Lars-andreas hos pappaen sin. Så da skal vi bare slappe av og kose oss med god mat og litt vin. Det er lov det når man har barnefri! I kveld blir det finnbiff med potetmos, og i morgen skal vi for første gang spise rype! Så blir en helg fylt med vilt kjøtt!

I går feiret jeg at jeg var ferdig med foreldresamtaler med en tur i klatrehallen. Det var en kjempe deilig treningsøkt! Det finnes ikke noe kjekkere måte å trene på enn å klatre. Og jeg er så glad at jeg har kunnet gjennoppta denne treningsformen. For nå har min kjære også brattkort, og vi kan klatre sammen! Denne gangen var vi og klatret i Lehmkuhlhallen. Dette er en hall drevet av SIB. Der koster det 60,- og klatre for meg som ikke en medlem. HER kan dere se rutekart for denne hallen.

Og det er en sånn deilig følelse og komme til toppen, 15 meter over bakken! Foreløbig har jeg ikke prøvd med noe særlig på ruter. Jeg har konsentrert meg om å komme til toppen. Klatret en 4+ rute i går, og klarte nesten en 5-. Men det kommer nok etter hvert når jeg får tilbake styrken i fingre og armer. Så målet er å få klatret minimum en gang i uken fremmover!

Og så må jeg jo også få skryte av 2XU tightsen min her også. For den er jo faktisk perfekt til klatring også. Den gjør det lett å bevege seg, og er fantastisk å ha på. Så jeg har fremdeles tilgode å finne noe denne buksen ikke passer til!!! Uansett treningsform annbefaler jeg dere virkelig å innvestere i en 2XU tights, du finner ikke noe bedre treningtights enn den! (Og nå er den jo også kommet med farge på X`en, kan det bli bedre?)

I morgen er det duket for bursdagsbesøk til min bror og min niese. Far og datter fyller år i dag, 8.November. HURRA!

2 kommentarer

Ønsker deg en super helg med barnefri, bursdag og viltkjøtt :)

Lars-Andreas og mamma

08.11.2013 kl.20:28

Jenny Eliassen ^ Kommenterer t: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits