Bursdag og jul - ønskerliste!

Jeg er i grunnen ganske glad for at det snart er både 3-års dag og jul i nærliggende fremtid. Det er jo så utrolig mye kjekt på markede som Lars-andreas kan ønske seg til disse to begivenhetene. Han er plutselig blitt veldig bevist på at man kan ønske seg ting til både bursdag og jul. Så når leketøys bladene detter ned i postkassen om dagen, er han kjapp med å peke ut hva han ønsker seg!

En av de store favorittene på ønskelisten er en garasje til småbiler.Dette er det første han peker på i bladene, og hver gang vi er innom en leketøysbutikk viser han at det er dette han ønsker seg.

Han er også blitt veldig interessert i elektriske tog om dagen. Når han besøker mormoren sin får han låne mitt gamle legotog. Det kjører rundt og rundt, og han elsker å følge med på det. Men lego er han ikke helt klar for ennå. Så da jeg oppdaget at Logo Duplo hadde kommet med ett elektrisk tog ble jeg glad.


Her kan man kjøpe en startpakke, og så kan man kjøpe "påbygg" pakker. Helt genialt! Akkurat nå sitter han ved siden av meg og peker på bildet over og sier "jeg vil ha sånn tog mamma!" Så det lover jo bra!

Ellers så ønsker jo jeg meg en brann drakt til han. Her i huset er vi en lett blanding av Brann supportere og VIF suportere. Så da må mor ta ansvar og få sønnen til å like hennes favorittlag.

Lars-andreas er også veldig glad i å spille på Ipaden min, og jeg tror en kurio hadde vært midt i blinken. Så dette er noe han hekt sikkert hadde blitt glad for å få!
Og Iron Man effekter. Han snakker mye om Iron Man og synes det er stas med den ene plakaten av Iron Man han har på rommet sitt. Noen dager løper han også rundt i stuen og leker at han er Iron Man. Og det finnes jo mange gøye Iron Man leker! Playskool har jo noen gøye Iron Man leker for de som er litt mindre, genialt!
Ellers blir man jo alltid glad for klær, det trenger han alltid. Str 98/104 er det han bruker nå om dagen. Både inneklær og yttertøy er noe som slites, og som han trenger stadig påfyll av!

Q: Hva ønsker ditt barn seg til jul/bursdag?

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits