Syden neste år - men hvor?

Sitter her og ser på sydenturer. Tanken er å kanskje ta den 5. ferieuken i løpet av Mai 2014. Og bruke den uken på en sydentur. Vi har ikke snakket så veldig mye om det ennå, men tanken og lysten er der. Og det er jo så mye billigere å dra på den tiden?!

Tilfeldig vis blar jeg litt nedover på vg.no samtidig som jeg ser etter sydenturer. Og da lyser det en reklame i mot meg; Nytt superhotell med badeland!

Jeg trykker på linken umiddelbart! Tenk for en drøm det hadde vært for Lars-andreas da. Ett hotell som er ett badeland! Det kan jo ikke bli bedre.

Hotellet ser fantastisk ut. Det er en drøm for både store og små. Jeg blar meg gjennom bildene og ser for meg min lille familie kose oss der. Bade dagen lang, spise god mat og nyte livet.

Prisen på hotellet er heller ikke særlig ille. Rett over 16000,- for oss 3 i en uke. Med all inclusive og tilgang til alle fasilitetene.

Luksus!

Men så er det jo selvfølgelig noen minuser med alt. Ingen ting er jo perfekt. Og med dette tilbudet er det to negatve ting. Den ene er at det bare er reiser fra Oslo som går til dette hotellet. Det er andre er at hotellet er i Egypt, der det har vært mye uroligheter det siste året. Noe som kan være skummelt. Så jeg tror desverre ikke vi kommer til å reise til dette drømmehotellet her!

Men om noen der ute i det langstrakte land vet om ett anner hotell med denne standarden. I ett land der det er trygt, og der det går fly fra Bergen. Så vil jeg veldig gjerne høre om det! For tenk å få oppleve noe sånn for en vannglad 3-åring?!

Vil du lese mer om dette hotellet så se HER!
Stikkord:

Én kommentar

Mediapusan

28.10.2013 kl.20:52

hotellet så veldig fint ut! :) ha en fin kveld videre!

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits