Det nærmer seg 3 års dag!

Tiden flyr!

Om 1 1/2 måned er Lars-andreas hele 3 år gammel. Jeg føler det ikke er lenge siden han var en liten baby som lå og bablet. Og nå er det snart 3 år siden. Hvor er tiden blitt av?

 

Når Lars-andreas var født veide han 3260 gram og var 48 cm lang. Lille, perfekte gutten vår! Dette bildet er tatt en av de første dagene etter at Lars-andreas var blitt med mamma og pappa hjem fra sykehuset. Jeg kjenner jeg får klump i halsen av å se på disse bildene. Lille babyen min!

Her er også noen babybilder av den lille-store gutten min! Han er lik seg selv <3

8.Desember 2013 blir Lars-andreas 3 år. Nå er han 96 cm lang og veier rundt 14 kg. Han kan gå, løpe, hoppe og danse! Han kan ennå ikke sykle, men det kommer nok etter hvert. Han kan svømme med armringer og hoper fra bassengkanten helt alene. Han prater som en foss og elsker tull og tøys! Han er rett og slett verdens fineste gutt! Og jeg elsker han over alt på denne jord.


Klatre i fjellet kan han også!

 

Stikkord:

2 kommentarer

Rune

25.10.2013 kl.10:01

Og me er sååååååååå heldige å fått bli kjent med Lars Andreas og Anne:)

Lars-Andreas og mamma

25.10.2013 kl.17:55

Rune: Du e best du svigerfar ;)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits