Klatring i barnehagen!

I barnehagen der jeg jobber, og Lars-andreas går, der driver vi med mye forskjellig! Noen ting vi driver med gjør de nok i de fleste andre barnehager også, men noe er nok forbeholdt ytterst få barnehager.

Barnehagen vår heter KIDSA Haukedalen. Her har jeg jobbet i 4 1/2 år, og Lars-andreas har gått her i snart 2 år. Vi er storfornøyd begge to! Barnehagen ligger 3 minutters kjøretur fra der vi bor, og det er veldig greit om morningen når vi noen ganger er litt treg ut døren. Vi har ett veldig bra uteområde med både fjell, gressflekker og de vanlige lekeapperatene. Vi har også en stor grillhytte som vi bruker en gang i blandt!

Men det som er ekstraordinært for KIDSA Haukedalen må være to ting. Vi har ett eksklusivt tilbud for 4-åringene, som får være med å bade i Åstveithallen. Dette er noe både barn og foreldre setter stor pris på! Da bader vi i ett lite basseng i svømmehallen. Her leker vi, rutsjer og har det super gøy! Jeg er så heldig at jeg får være med denne gjengen på bading, og det er noe jeg setter stor pris på. Det å se barna tørre å utfordre seg selv i bassenget er kjempe gøy!

Så har vi i Haukedalen også en klatrevegg. Klatreveggen er inne på lekeområdet vårt, og vi er ett par stykker i barnehagen som har bratt kort. Jeg er en av de som har brattkort, og dette prøver jeg å bruke så ofte som mulig. Sist uke var det strålende vært her i Bergen, så da hentet jeg frm klatreutstyret to dager på rad. Og ungene storkoser seg. Det er så kjekt å se den mestringsfølelsen barn helt ned i 2 1/2 års alderen får etter at de har klatret til tops med sele og hjelm.

Lars-andreas fikk også prøve å klatre sist uke. Første dagen kom han seg opp til første kant. Da turte han ikke mer. Men etter å ha observert de andre resten av dagen, var han klar for en ny økt neste dag. Og da kom han seg halveis opp i veggen. Da skal jeg si dere at det var en stolt mamma som sto på bakken og sikret. Andre barn kom ned fra veggen og var helt i ekstase. Tok hendene i værtet og ropte "YES". Noen gikk rundt resten av dagen med ett smil rundt munnen og sa til seg selv "Jeg klatret, jeg klatret." Og se barna være så fornøyd med sin egen innsats gjør noe med enn. Det er da det virkelig er stat å jobbe med barn!Neste helg skal min kjære Stian også på klatrekurs. Da kommer vi helt garantert til å dra hele gjengen i klatrehallen i helgene. Så Lars-andreas kommer forhåpentlig vis til å bli en råtass på klatringen! Vi er så heldig å ha flere klatrehaller i brukbar nærhet. Så dette seg jeg frem til!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits