Charterfeber bloggere - mobbing!

Jada, jeg er sikkert en av tusen som skriver ett innlegg om dette. Men jeg lar meg faktisk provosere!

Så nettopp reprisen på Charterfeber, der Rannveig Heitmann valgte å forlate ferieøyen! Hun følte seg rett og slett ikke velkommen der sammen med bloggerene, Therese Charlotte Margrethe Nielsen og Ida Martine Dypvik Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri har hatt sansen for verken Rannveig, Therese eller Martine. Jeg titter innom bloggene i ny og ne og leser det som fanger min interesse. Men jeg er ingen fan eller fast leser av noen av dem.Men nå føler jeg faktisk for å forsvare Rannveit Heitmann! Sånn som de andre jentene oppførte seg ovenfor henne er rett og slett mobbing! De koser seg på bekostning av henne. Det er kjempe dårlig gjort. Hvordan kan voksne mennesker holde på sånn med hverandre? Og de unnskyldningene de kom med? Spar meg! "Vi så bare ledige to-mannsbord". Voks opp menneske!Akkurat i denne saken synes jeg faktisk TV teamet burde rykket inn. Men det gjør de ikke, for de ser at dette blir det TV av. Men bør mobbing bli sendt på TV i beste sendetid? Hvilke signaler blir sendt ut til andre? Alle disse jentene har tennåringsjenter som ser opp til dem. Som leser bloggene deres daglig. Og alle disse ungene jentene ser nok på dette programmet, og får med seg at mobbing er helt OK? Det er så dårlig gjort, av både Therese, Ida og ikke minst TV3 som godtar dette!

Så jeg har bare en ting å si; stå på Rannveig! Akkurat i dette tilfelle er du faktisk mer voksen enn de to andre.

Shame on you TV3!

Stikkord:

10 kommentarer

Veronica Foldnes

20.10.2013 kl.07:40

E så enig ! Dei 2 var skikkelig stygge med Rannveig. Skal fader meg ikke gå an !

idakristana

20.10.2013 kl.23:36

Hun valgte jo selv å være med på dramareisen ;p

Og i tillegg gravid.. sier sitt mener nå jeg ;)

Tarina

20.10.2013 kl.23:37

heihei, jeg er heller ikke fast leser på noen av de bloggene, men ja har tittet innom etter noen av episodene. Og jeg synes det er helt utrolig! og skrev selv et innlegg om dette for noen uker tilbake.

Ja, de framstår alle som umodne, Og mobbing er det helt klart!

MEN etter min mening så er det TV 3 som kommer værst ut av dette! Rett og slett fordi det er de som står på klippene, det er de som velger hva som blir sendt og hva som ikke blir vist på tv. Det er også viktig å få fram at ikke alt som blir sagt og gjort der nede kommer med på de korte episodene. Så jeg tror heller ikke at Ragnhild er så uskyldig som hun framstår. Selvfølgelig er det ille det som foregår der nede, men så må det jo også oppstå på et tidspunkt ?

Ja, jeg synes synd på henne, og synes de andre er urimelige!

Og synes de alle håndterer situasjonen på en barnslig og umoden måte.

20.10.2013 kl.23:47

Om du hadde lest tcmn sin blogg, hadde du kanskje skjønt at de ikke bare mobbet henne men hun tilbake bare at det ble klippet bort og en del andre ting. Bare sjekk.

Elise Karlstrøm Bjørnstad

21.10.2013 kl.00:58

Altså, nå er det jo fantastisk mye klipp og lim på dette programmet da, og TV3 prøver med vilje å sette Therese og Martine i et dårlig lys. Men, så er de nok en smule slemme mot Rannveig i tillegg.

Karoline

21.10.2013 kl.01:08

Hadde du fulgt med på episoden hadde du skjønt det, er ikke så utrolig vanskelig. Og om du ikke skjønner det at hele serien blir klippet sammen for å drite folk mest ut eller sette dem i dårlig lys så burde du følge mer med.

http://tcmn.blogg.no/1380710911_drama_drama_drama.html

monstersnupp

21.10.2013 kl.07:40

jeg visste ikke hvem jentene var eller hvorfor de var med engang,jeg ventet på svein og hilde jeg.(gammal kjerring blogger jeg) jeg reagerte også sterkt på oppførselen til disse to jentene,særlig det å ha en slik atferd mot en som er så gravid,da er man mer følsom og utsatt,og skremme vannet av høygravide kan være farlig til og med!!tv3 burde gått ut og beklage,understreke at det er HELT feil,og at de er villige til å kaste prinsipper og holdninger på båten for gode seertall!

-og så har jeg tittet innom bloggen til ranveig da,nå som jeg vet hvem hun er....:)

Lars-Andreas og mamma

21.10.2013 kl.14:30

Tarina: TV3 burde grepet inn.... er tragisk!

Lars-Andreas og mamma

21.10.2013 kl.14:31

Anonym: Er jo annerledes å være 2 mot en da.... Kan ikke tro Rannveig kunne mobbe de så fryktelig mye tilbake?!

Anonym

22.10.2013 kl.08:56

Rannveig er jo ikke akkurat kjent for å sitte på ordene, er ikke få venner hun har skrevet stygt om på nettet, det er vel en grunn for at hun bytter venner ofte og ikke er venner med tidligere.. Dem som ikke hopper når Rannveig sier hopp, hun liker å være midtpunktet å bestemme.

Er vel en grunn for at Rannveig kommer best ut av klipping; Hun skal jo begynne å jobbe sammen dem som laget programmet..

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits