Her i huset er vi Man U fan's!

Lars-andreas sitt rom er ett skikkelig gutterom! Det er fotball og biler som står i fokus. Og det kommer ganske tydelig frem at han er en Man U fan! Eller... moren og reserve pappaen hans er hvertfall Man U fan! Så på rommet har han Man U rullegardin, Man U sengetøy, Man U pynte pute og Man U plakat. På gulvet har han også ett teppe som er formet som en fotball bane! Han har også Man U drakter i  fleng.

Og han er strålende fornøyd han! Heia Brann og heie United har han lært seg og si. Innimellom kommer han også med en "Heia VIF", men da pleier jeg å si Ææææssss! Her i huset er vi nemmelig ikke særlig fan av VIF, bortsett fra Stian (reserve pappa).

Men hvem vet? Når Lars-andreas vokser opp kan det hende det er noe helt annet enn fotball, brann og united som fenger han?!

Stikkord:

2 kommentarer

afcl

16.10.2013 kl.19:55

fin blogg:)

du må ikke slutte å blogge!! Stå på:)))
her i huset bryr vi oss hedigvis fint lite :) hehe

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits