Fotobok fra Japan photo!

Jeg er så heldig at jeg har fått sponset en fotobok fra Japan photo, og gleder meg veldig til å sette i gang. Det er mange bilder jeg vil ha med, og det kommer til å ta tid med å plukke ut de beste!

Jeg har brukt litt tid på å finne ut hvor jeg skulle lage fotobok med alle minnene fra sommeren 2013. Og jeg har vært innom flere fotobutikker på nett. Så da jeg fikk tilbudet fra Japan photo var det ikke vanskelig å takke ja!
Japan photo gjøre det litt annerledes. De fleste butikker har det slik at du legger inn bildene i ders database på nett, noe som gjør at du alltid må være online når du skal jobbe med fotoboken. Men Japan photo har ett program du må laste ned som gjør det mulig å jobbe offline! Når jeg oppdaget at jeg måtte laste ned ett program ble jeg litt bekymret... det er så mange programmer som ikke støttes på MAC. Men det første som lyste mot meg når jeg kom inn på siden var disse knappene:


Så da var jo heldig vis ikke det noe problem!

Inne på japan photo har de også en veldig bra innstruksjons video Denne hjelper deg med å forstå litt bedre hvordan man lager fotobok hos japan photo! Videoen kan sees HER!

Japan photo har også ett utrolig stort utvalg i forskjellige fotobøker. De har en alle mulige former og fasonger. De har alt fra "mini" som er i formatet 11x15 cm til "XXL" som er i A3-format.

I tillegg til et stort utvalg av formater har de fire ulike papirtyper å velge mellom (ikke alle papirtypene er tilgjengelig i alle formater) - digitaltrykk, blank digitaltrykk, matt fotopapir og blankt fotopapir.

De har også et godt utvalg av omslag, enten du vil ha hefte, hardcover med dine egne bilder eller lerretsinnbinding.

Så nå er det bare å begynne. Jeg har bestemt meg for å bruke litt tid på denne fotoboken. Så er jeg sikker på at jeg blir helt fornøyd!Oppdateringer kommer underveis i prosessen!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits