En nydelig søndag!

Jeg må få lov å skryte litt av været vi hadde her i Bergen i går!  Someren tittet rett og slett innom en tur og det var 16-17 grader og knall sol. Så i går bestemte vi oss for å gå på fjellet.

Det er mange fjell her i Åsane, og vi hadde bestemt oss for å gå på Veten. En populær topp ikke så langt fra her vi bor! Men der var det rett og slett umulig å oppdrive parkering. Alle hadde vist tenkt som oss i går, at fjelltur var en fin ting å gjøre på en sånn nydelig dag! Så vi måtte tenke nytt! Det endte med at vi prøvde noe nytt, en helt ny plass. Vi kjørte inn i en dal og fant endelig en parkering. Derfra gikk vi mot ett fjell, kalt Høgstefjellet. Dette var en nydelig tur! Og for en utsikt på toppen! Vi så rett og slett nesten hele Bergen og omegn.

Velger å legge ut noen bilder fra dagen. Bilder sier mer enn tusen ord!

Høgstefjellet! Opp der skal vi!

Hurtiruten kommer inn under Hagelsundsbroen!

Åsane på sitt beste!

Jeg hadde heldig vis valg en grei bekledning. Jeg hadde på meg den fantastiske 2XU buksen min, og en kari traa sportsgenser. Min bedre halvdel hadde kledd seg med ull, fleece og bergansklær. Og jeg skal si deg at han var rimelig heit i toppen når vi kom opp. Men jeg kunne ikke klage. Kjente jeg var varm på overkroppen, men jeg fikk virkelig erfart hvor godt denne 2XU buksen puster. Jeg følte jeg holdt en behagelig temperatur hele veien! Så nok en gang må jeg skryte over 2XU! Denne buksen kan brukes til ALT!

Min fantastiske 2XU tights!

Q:Har du hatt en bra helg?

Stikkord:

2 kommentarer

Keths!

14.10.2013 kl.20:00

Titter innom for å ønske deg en fin mandagskveld. Håper helgen har vært bra!! :D

Lars-Andreas og mamma

14.10.2013 kl.20:19

Keths!: Helgen har vært super! Håper din har vært like bra :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits