Barn og nettbrett

Jada, da har jeg en snart 3 åring som vil spille på Ipaden min.

Var så smart i går at jeg kjøpte en bil som var på tilbud. Dette var en bil man kunne bruke på Ipad. Man lastet ned en app, og så kunne man kjøre bilen på skjermen. Joda, dette var jo vell og bra dette. Men nå er gutten hekta! Etter en kveld...Han ble rett og slett sinna når han ikke fikk spille mer, og måtte legge seg.
Første han spurte etter i dag tidlig nå han våknet var "kjøre bil på iPaden?"

Så da fikk han lov.

 

Men nå tenker jeg at om dette vedvarer, så bør jeg vel begrense det. Holde det til en halv time om ettermiddagen. Eller annenhver dag...

Noen som har erfaring med dette?

Jeg jobber jo i barnehage, og der spiller 90% av barna på nettbrett. De fleste har sitt eget også, fra de er rundt 3 år. Og mange sitter både morgen og kveld og spiller både det ene og det andre spillet. Så jeg får vel bare vente og se. Kanskje dette bare er en periode, at det snart ikke er like gøy. Men for øyeblikket går han rundt i stuen og sier "kjøre bil, kjøre bil."

Stikkord:

2 kommentarer

Lindy cathrin * mamma til to

09.10.2013 kl.12:26

Det var jo kult. Hva hete rappen og hvor får man kjøpt? Fin blogg du har:)

Alexandra

10.10.2013 kl.04:28

Hei på deg!!!!!!! Alt vel? Jeg må bare starte med en ting at denne bloggen er den feteste blogggen på hela blogg, det synes jeg 100%! Unnskyld virkelig at jeg ike har postet kommentarer de andre gangene jeg har vært å lest her men nokon gannger så er jeg bare littegrann søvnig å så dropper man det. Fordi det er mega munge frekke som poster komentarer. En gang fikk jeg nemlig selv uhøflige komenterer da jeg hadde nettside. Det var dypt ubehagelig. Jeg håpper inderlig at du ike får noen frekke kommentarer og at du får kjempe mange flere hyggelige komentarer. Fordi jeg ikke lenger har blog tennkte jeg at jeg skulle gi deg ein link til ein konkuranse som jeg akkurat har meldt meg påsignert opp påblitt med pådeltatt på. Premien er et gave kort. Jeg håper kjempe mye at jeg viner, men hell så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært kjekt om du meldte deg på!

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits