Hvor bestiller du fotobok?

Jeg sitter her og klør meg i hodet. Jeg skal bestille fotobok fra sommeren 2013, men jeg aner ikke hvor jeg skal bestille fra. De stedene jeg har sjekket kostet litt mer enn jeg hadde tenkt. Har rett og slett ikke penger til å kjøpe en fotobok til 399,- + frakt.

Jeg har super mange fine bilder fra sommeren. Og disse bildene vil jeg forevige i en fotobok som Lars-andreas kan ta med seg videre i livet.Tidligere har jeg laget fotobøker hos fotoknudsen, men da har jeg kommet over tilbud. Men nå er det jo selvfølgelig ikke noe sånn.Så om du kan fortelle meg hvor jeg bør kjøpe årets fotobok, så gi en lyd!

4 kommentarer

Charlotte

08.10.2013 kl.20:41

jeg bestiller i fra Fotoknutsen =) De har ofte tilbud på fotobøker og da slår jeg til!

Sjekk også ut rabattkoder på google så kan du spare kanskje litt der også =D

Lars-Andreas og mamma

08.10.2013 kl.23:02

Charlotte: Takk for tipset :D
Hei!

Vi synes det er kjempeflott at du vil bevare minnene dine i en fotobok fra sommeren 2013. Dette er noe vi jobber med til daglig, og vi synes det er en super gave både til deg og Lars-Andreas, som dere vil ha glede av i mange år. Siden du nå er på jakt etter noen som kan lage denne fotoboken for deg, mener vi det er helt naturlig at du får prøve vår testvinnende fotobok, CEWE FOTOBOK.

Vi ønsker derfor å gi deg en mulighet til nettopp dette, og vil gi deg en gavesjekk på 349 kroner. Send en e-post til oss, så sender vi deg en personlig verdikode.

Ha en riktig fin dag videre - og lykke til med fotoboken!

Mvh

Anita og Inger Lise

Japan Photo

Lars-Andreas og mamma

09.10.2013 kl.16:50

Anita og Inger Lise hos Japan Photo: Så kjekt da :) dette setter vi pris på :D sender dere Mail i løpet av dagen :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits