Blogging går i bølger!

Men nå er jeg her igjen! For når kjenner jeg det kribler i fingrene :)

Her har sommeren definitivt gått over til høst. Ute både regner og blåser det. Så hva passer vel bedre enn en tur i åpen hall? Jeg aner ikke om åpen hall tilbudet er noe de har i flere kommuner, men Bergen kommune satser på dette. Og jeg synes det er ett supert tilbud!

Noen lurer vel gjerne på hva åpen hall er?! Åpen hall er et aktivitetstilbud for barn- og barnefamilier der idrettshallene tilrettelegges med forskjellig aktivitetsutstyr og hoppemadrass søndager fra september til og med april. Tiltaket er gratis å benytte.


Her er bilde fra åpen hall i Vikinghallen i Bergen!

Så nå skal vi kose oss med en aktiv søndag!

Q: Har dere vært i åpen hall?

Stikkord:

2 kommentarer

lineinspirasjon

06.10.2013 kl.10:50

Høres ut som et supert tiltak. Barn med allsidig erfaring innen fysisk aktivitet blir jo gjerne barn som er trygge på seg selv :)

Veronica Foldnes

06.10.2013 kl.11:39

Ååå det såg kjempe kjekt ut. Har ikke det her ute som eg bor, men det skuøøe det vært. Perfekt å ha noe sånt å gjøre på når det regner og er søndag !! :-) ha en fin dag videre :))

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits