Ut på tur med 2XU - podens første fjelltur

Jeg må bare først få benytte muligheten til å beklage lite blogging denne uken. Grunnen har vært sykdom hos Lars-andreas. Dette kommer jeg tilbake til i ett annet innlegg.

Søndag var det nydelig vær her i Bergen. Vi bestemte oss tidlig for å ta oss en tur på fjellet, hele familien både små og store. Og denne gangen skulle bæremeisen bli liggende hjemme. Lars-andreas skulle gå selv.
Fjellet vi skulle på heter Geitanuken. Det ligger rett bak huset her vi bor, og er en fantastisk flott tur. På toppen kan du se store deler av Åsane og Bergen.

Vi hadde ikke noe mål om å komme til toppen, det får vi ta når Lars-andreas blir eldre. Så vi bestemte oss for å starte med friskt mot, og gå så langt han ville.

Jeg så jo fort mitt snitt til å teste ut de nye klærene jeg har fått av 2XU på en rolig tur.

Turen gikk overraskende bra! Lars-andreas var super flink å gå. Friskt mot hele veien. Og overraskende nok, så gikk han til første topp. Selvfølgelig hadde vi med oss "bensin" i sekken. Så når vi nådde første toppen fikk vi alle servert både sjokolade og saft. Lars-andreas var i ekstase over alle båtene han kunne se her fra toppen.

På vei nedover ble Lars-andreas fort lei. Han tok mange pauser og fant både edderkopper og maur over alt. Og disse måtte jo studeres både inn og ut! Men vi kom oss ned igjen også.... til slutt!

Og 2XU klærene sto til alle forventningene. Buksen hadde en fantastisk passform, den føltes så utrolig behagelig å ha på. Som jeg sa til min kjære på veien opp "jeg føler jeg går naken." Stoffet er noe for seg selv, og jeg tror ikke jeg har noen bukse som er lik.

Vesten var også super behagelig. Den ble verken for varm eller for kald. Pustet godt på veien opp, og tok i mot vinden når vi sto på toppen. Den var også lett å ha på seg.

Så alt i alt så er 2XU perfekt til lette fjellturer i sol og vind. Absolutt å annbefale. Nest gang får jeg teste klærene under en løpe økt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits