Tidlig en onsdags morgen!

I dag er det fridag for meg og Lars-andreas. Han må være hjemme fra barnehagen i dag og i morgen. Grunnen er blødningsfare etter operasjonen. Han må også ta det med ro i 10 dager. Ikke drive fysisk aktivitet. Så det blir en rolig til fremmover.

Dagen i dag startet vi med frokos. Lars-andreas ville ha skive med egg og majones, så da fikk han det. Han spiste lite i går, så det første han spurte om når han våknet i dag var skive. Og når han spør om mat, da er han virkelig sulten!

Nå sitter han og ser på disney junior. Straks skal vi en tur i dusjen, og så får vi finne på noe. Lurer på å ta han i bæremeisen og gå en tur på fjellet, men er redd han plutselig vil gå selv... og de på sykehuset sa at han ikke fikk være med på turdag om barnehagen skulle ha det på fredag. Så da tror jeg egentlig det utgår...

Om noen har tips til kjekke aktiviteter som ikke er veldig fysiske, så tar jeg i mot det med stor takk! Ikke lett å aktivisere en aktiv 2 åring med ikke aktive aktiviteter!

En liten gutt som spiser egg og ser på tv!

3 kommentarer

prøvd å holde på med singsang kort kanskje ??

Lars-Andreas og mamma

05.06.2013 kl.13:08

SiljeMerethe - TrebarnsMor, Oppdretter og med i Unge Mødre: ikke dumt :) men tok oss en tur på biblioteket faktisk :)
det er utrolig nokk, veldig gøy for ungene :D

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits