Da var de vekke, de teite polyppene!

Endelig er denne dagen over. Denne dagen jeg har kvidd meg til ganske lenge.

Lars-andreas har i dag fjernet polypper i nesen. Og i følge legen var det "en god kladais" baki der. Så magefølelsen min hadde rett, det var store polypper.
Jeg har gått og kjent på dette lenge. Lars-andreas har slitt med å puste gjennom nesen. Han har hatt astma lignende tendenser, men medisinene har ikke virket. Og han har snakket veldig nasalt. Så endelig ble jeg hørt! Og han fikk operasjon raskt!

Dagen startet med en sulten gutt som spurte etter skive. Og ett sårt mammahjerte måtte si at han skulle få skive "etterpå". Når vi kom opp på sykehuset var det en del venting. Ca 30 minutter etter at vi egentlig hadde time, kom vi inn på operasjonsstuen. Der måtte vi også ventet litt, for kirugen var ikke klar. Når tiden engelig var inne, så fikk gutten veneflon. Det gikk overraskende bra i dag. Han sutret litt, men gikk for over. Så fikk han sovemedisin og sovnet i armene mine.

Vi fikk beskjed om at dette kom til å ta ca 30 minutter. Når det nærmet seg 50 minutter kjente jeg at jeg var skikkelig kvalm.... men plutselig kom de trillende ut i gangen med gutten min, og da var jeg lykkelig! Vi kom inn på oppvåkingen til han med en gang, og han var veldig urolig. Jeg måtte til slutt ta han på fanget oppi sengen hans, og da sovnet han tungt igjen. Etter en stund våknet han med en kraftig hoste. Han gråt og sa AU AU AU! Han hadde tydelige smerter. Til slutt måtte de gi han en liten dose med morfin. Da roet han seg og fikk slappet av igjen.

Etter 2 timer var det en kvikk og opplagt gutt som kunne spasere ut av sykehuset. Vi satte oss i bilen og gjorde oss klar for kjøreturen hjem. Etter 3 minutter i bilen begynte den lille prinsen min å kase opp. Og hele turen fra sykehuset og hjem, som i dag selvfølgelig tok en evighet grunnet kø, kastet han opp. ALT var fult i spy. Så da bare det rett inn på badet for en skikkelig vask. Og bilstolen måtte ut av bilen, av med trekket og vaskes. Men nå er alt rent og pent, Lars-andreas sover og jeg ligger på sofaen som ett slakt. Er kjempe sliten.... så kjenner det ikke blir seine kvelden i dag.

Nå skal vi være hjemme i 2 dager. Ikke bedrive fysisk aktivitet, men alike vel finne på noe.... så det kan jo bli spennende!

 

En trøtt liten prins <3

Q: Har ditt barn fjernet polypper?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits