I morgen skal poden operere!

Jeg sitter her med en stor klump i halsen. I morgen skal poden i narkose og operere.
Det er ikke mer enn ett år siden han var i narkose sist, og det var en grusom opplevelse! Anestesilegen prøvde å stikke og stikke når han skulle få veneflon. Men de klarte det ikke. Jeg satt og tviholdt gutten fast. Tårene trillet.

Og i morgen er det på ann igjen! Sist fikk han dren, denne gangen er det polypper som skal vekk. Det er jo en helt vanlig operasjon. Noe de gjør mange ganger om dagen. Men det er jo alltid ting som kan gå gale... og det er det jeg kjenner på.Har snakket en del med poden om dette. Han sier selv han skal operere nesen. Men han skjønner nok ingen verdens ting. I kveld har vi holdt han våken til klokken 9. Han har fått tilbud om mat stort sett hele kvelden, for han må jo faste. Så når klokken nærmet seg 9 ville han ikke ha mere mat. Så nå er det ingen mat før etter operasjonen i morgen. Håper det går bra!

Lover å skrive mer i morgen kveld når operasjonen er ferdig. I kveld er jeg ikke god og kvir meg noe helt sykt... så nå skal jeg prøve å slappe av å tenke på noe annet!

Ha en strålende kveld!

 

2 kommentarer

Livet i Italia

03.06.2013 kl.22:44

Masse lykke til i morgen!

Jobber selv med Barn, både små og litt større, og har vært med som støtte, før, under og etter mange operasjoner. Legene er dyktige, og som du sier, de gjør dette flere ganger om dagen : )

Siden han ikke er så stor, regner jeg med at han skal til operasjon ganske tidlig i morgen? Da slipper du eventuelt å grue deg kjempelenge! Uansett, skal jeg gi dere en styrkende tanke i morgen :) Veldig fin blogg! Ha en god kveld!

Lars-Andreas og mamma

04.06.2013 kl.11:18

Livet i Italia: takk for det. Har time nå halv 12... Så har kvidd meg lenge! Nå spør poden etter skive, og det er ganske sårt å måtte si nei...

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits