En helg i paradis!

Nok en helg med lite blogging, men nok en helg med sommer. Denne helgen har vi kost oss maks på min kjære sin hytte i Ålvik. For en fantastisk plass! Jeg har virkelig forelsket med i det stedet....!!

 

Hytten ligger idyllisk til helt i strandkanten. Det er en liten hage utenfor, perfekt for Lars-andreas. Og i helgen var jo været fantastisk. Følte nesten vi var kommet til paradis! Stå tidlig opp, spise frokost på stranden, ut på fisketur og så lek i hagen etterpå. Jeg kan nesten ikke vente på neste gang jeg skal til Ålvik!

Vi har til og med badet denne helgen. Lars-andreas og Stian badet både lørdag og søndag. Jeg var litt mer pingle og holdt meg til en liten dukkert søndagen. Vi har blitt både brun og rød. Vi har fylt fryseren opp med torsk og lyr. I løpet av 2 dager fikk vi 14 torsk og 3 lyr! Og jeg som elsker å fiske! Jeg var jo i mitt ess. Til og med Lars-andreas dro opp sin aller første fisk denne helgen. Stolt liten mann!

 

I sommer håper vi å kunne bruke hytten mye. Og dette ser jeg virkelig frem til!

Q: Har du hytte?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits