Norge i rødt, hvitt og blått!

Først av alt vil jeg ønske alle mine fantastiske lesere GRATULERER MED DAGEN!

Og der var nok en 17.Mai over for denne gang. Beina verker og kroppen sliten. Lars-andreas våknet klokken 6 i dag, noe som er litt vell tidlig.... Og siden jeg kom meg seint i seng i går, så var jeg stup trøtt. Men Larsemann var klar for en ny dag, så det var bare å stå opp. Før klokken var blitt 8 hadde jeg både klippet og dusjet gutten min. Så var det frokost, egg og primskive sto på menyen i dag. Etter frokost gikk tiden fort og plutselig var det tid for å dra til Bergen sentrum.

Vi tok faktisk lokaltoget fra Arna til Bergen i dag, da havner vi midt i byn på 8 minutter. Slipper å stresse med parkering eller styre med å få plass på stappa fulle busser. Så vi satte oss på toget, noe som var stor stas for poden. Og plutselig var vi fremme.

I byn møtte vi Lars-andreas sin pappa. Vi hadde avtalt på forhånd at deler av denne dagen skulle vi tilbringe sammen. Og jeg er ganske sikker på at Lars-andreas synes det var kjekt. I byn fikk han opptil flere is, kjærligheter og selvfølgelig en gassballong. Det var mye folk i byn, så hovedpossisjonen fikk vi ikke sett. Men barnetoget så vi på, og der fikk Lars-andreas også øye på kusinen sin.

 

Det var en sliten gutt som sovnet på vei tilbake til toget. Han fikk ikke med seg selve togturen, noe han var veldig lei seg for når han våknet. Men jeg har bestemt meg for at vi skal ta toget til Voss en dag. Regner med det blir stor stas!

 

Så var det tid for årets 17.Mai middag. I år ble den spist hos mine foreldre. Vi fikk servert deilig pinnekjøtt, raspeballer og det var til og med rømmegrøt til de som måtte ønske det! Fantastisk! Til dessert ble det en nydelig pavalova kaka og en fantastisk verdens beste! Er sikker på jeg har lagt på meg 4 kilo i løpet av denne dagen.

Nå skal resten av kvelden brukes til å skru ferdig skap/kommoden til Lars-andreas sitt rom. Og jeg kjenner på kroppen at det ikke blir en alt for sein kveld....

Q:Hatt en fin dag?

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits