Dagens økt!

I dag må jeg få skryte litt av meg selv. Klokken 08:10 i dag tidlig gikk jeg inn døren på Nr1fitness i Åsane. Da var jeg virkelig klar og super motivert for trening! Jeg hadde satt meg ett mål i dag, at jeg skulle trene før jobb. Men i går kveld når jeg la meg, så hadde jeg ikke særlig troen på at jeg kom til å gjøre det. Men i dag våknet jeg litt over syv og var klar som ett egg!

Jeg har jo fått skribenten bak bloggen aktivhelse.blogg.no til å lage ett treningsprogram til meg, noe som gjør meg ekstra motivert! Er virkelig gøy! Vi har laget en plan for 3 dager  i uken. En dag i uken skal jeg trene styrke på treningssenter, en dag løpe og en dag løpe med en styrkeøkt til slutt.

Her kan dere se programmet jeg gjennomførte i dag. Det gikk ganske greit. Brukte i underkant av 45 minutter på denne økten, ink oppvarming.

I morgen er det fri, og Onsdag skal jeg ut å løpe. Da håper jeg den nye pulsklokken min er kommet i posten! Blir intervall løping da. Ukens siste økt blir enten fredags kveld, eller lørdag formiddag. Mandag er jeg klar for Åsane Løpet! 

Q: Har du trent i dag?

2 kommentarer

Flink du er. Her er det dårlig med trening, men går en del turer da:p

Lars-Andreas og mamma

13.05.2013 kl.19:59

€Malene: Skriv en mail til han som skriver aktivhelse bloggen, og få det ett program :D

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits