En herlig dag på stranden!

I dag har vi hatt en deilig dag utendørs. Været har ikke vært tipp topp, men det stoppet ikke oss. Etter frokost i dag tok vi oss en tur på stranden. Det blåste godt nede med sjøen. Vi hadde med oss bøtte og spade og hadde sjekket at det faktisk var fjære når vi kom. Og det stemte jo! Så Lars-andreas hadde masse sand og boltre seg i. Han storkoste seg.

Etter å ha bygget litt sandslott og knust noen blåskjell for å se hva som var inne, så var det tid for krabbejakt. Vi løftet på steiner og flyttet på tang. Og vi fant mange krabber! Lars-andreas var sikker på at det var eddekopper vi hadde funnet.

 

Vi var på stranden ett par timer, og Lars-andreas var egentlig ikke klar til å dra hjem når klokken nærmet seg middagstid. Men når jeg fristet med at vi skulle bake kake, da kom han med en gang!

Så gikk vi hjem, laget lasagne og oboy kake. En herlig slutt på en fantastisk dag!

I morgen må nok jeg en tur til legen igjen. UVI`en har ikke gitt seg, og det er ikke særlig behagelig. Tablettene jeg fikk har rett og slett ikke hjulpet! Så håper på å få noen andre i morgen. Klarer rett og slett ikke trene når jeg har det sånn, og det gjør meg litt stresset!

Nå er det beina på bordet, pepsi max i glasset og brann kamp på TV! Ha en strålende søndagskveld!

 

Q: Hatt en fin søndag?

4 kommentarer

Hørtes ut som en super søndag, og for en snadder kake! NAM:)

Lars-Andreas og mamma

05.05.2013 kl.20:42

¤Malene: Må jo bake litt jeg også :P kan ikke la deg ta deg av all bakingen :P

Lars-Andreas og mamma

05.05.2013 kl.20:53

SiljeMerethe: Ja, har vært en super koselig dag :D

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits