Kjøpt meg pulsklokke!

Endelig har jeg kjøpt meg pulsklokke! Det er noe jeg har siklet på lenge. Men det er jo så mange å velge mellom. Og de som er best, de koster jo selvfølgelig mest!

Først bestemte jeg meg for en klokke hos XXL. Det var en Polar rs300x. XXL skulle selge disse ut, og solgte de for 629,-. En klokken som vanlig vis koster 1400,- sa de. Fantastisk, tenkte jeg og kjøpte meg en. Den var jo også kommet ut som nr. 2 i en test hos Tv2 hjelper deg, så det måtte jo være bra. Den var liten og nett. God på hånden og kunne fint brukes som klokke.


Polar rs300x

Tirsdag kveld bestemte jeg meg for å løpe en tur med den nye pulsklokken. Pulsbeltet var greit å ha på. Kjente ikke noe til det. Den viste også pulsen, og jeg klarte å lage meg en teknikk for å holde en jevn puls. Det var faktisk fantastisk å løpe med en pulsklokke!

Men når jeg kom hjem fra løpeturen merket jeg at jeg savnet noe. Klokken hadde ikke GPS og for å overføre treningen til en PC så måtte jeg ha kjøpt ekstrautstyr til 499,-. Så da kunne jeg ikke bruke dataen til noe særlig. Kjedelig! Når jeg løper ute så er det veldig kjekt med en GPS. Da vet jeg hvertfall hvor langt jeg har løpt. Og det å overføre til pcen er viktig for meg, for da kan jeg lage meg ett treningsopplegg... og se fremgang!

Så det jeg gjorde, det var å selge denne pulsklokken til min mor. Hun driver mest med spinning, og bruker pc lite. Så da kan hun lære mer om sin egen puls, og hun trenger jo verken GPS eller dataoverføring.

Og i går så gjorde jeg ett kupp! Elkjop hadde super onsdag i sin nettbutikk. Og der fant jeg en fantastisk klokke på ett fantastisk tilbud! Ja, den er mye større, så jeg kan ikke bruke den til klokke. Men jeg har ikke brukt klokke på 5-6 år, bare tlf. Men ellers er den perfekt! Den har GPS og trådløs dataoverføring! HURRA!

Jeg kjøpte meg nemmelig en Garmin Forerunner 310X. Den koster vanlig vis 2195,- hos elkjøp, men jeg fikk den til 999,-! Og det som er litt morsomt, det er at i den testen der Polar klokken kom på 2.plass, der kom Garmin klokken på 1.plass! Nå gleder jeg meg maks til den dukker opp i postkassen min! Da skal dere få en oppdatering!

Q: Har du pulsklokke?


Stikkord:

5 kommentarer

Adine Iselin

03.05.2013 kl.12:49

Jeg har pulsklokke. Bruker den hver gang. Klarer ikke å trene uten, for da føler jeg meg så naken. Greit å ha noe å følge med på mens man trener:D

Lars-Andreas og mamma

03.05.2013 kl.15:56

Adine Iselin: hvilken har du da?

Flyverten

04.05.2013 kl.00:37

Grattis med fint produkt! Jeg hadde en Garminklokke en gang, men det er 6-7 år siden. Den var veldig stor, og tok inn signaler veldig dårlig. Nå bruker jeg stort sett iphone. Den er også stor, men måten den er koblet til treningsprogram på er helt suveren. God trening! :-)

PS! Jeg kjøpte storebroren til den Polarklokka for et par år siden. Tror den het 800RX eller noe. Kostet nesten 4.000, og den hadde heller ikke GPS: Egentlig ganske dårlig.

flyverten.no

Lars-Andreas og mamma

04.05.2013 kl.08:48

Flyverten: Håper ikke den garminklokken jeg har kjøpt tar inn signaler dårlig da :/ Det blir kjedelig! Håper den blir bra å bruke :)

Adine Iselin

04.05.2013 kl.14:31

Polar rcx3 har jeg. Kjempe fornøyd. :) Er dessverre ikke gps på den heller. Men så bruker jeg den mest på saltimer og i studio da. Så har ikke hatt bruk for det enda:)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits