Kveldskos i vintervær!

Jeg kan faktisk ikke tro at det er 2.Mai i dag. Det er faktisk helt utrolig. Om 1 mnd er det faktisk sommer. Juni er årets første sommer mnd!

Ute er det 2-3 grader. I dag har vi vært innom sol, snø, regn, sludd og haggel. Så i dag har vi hatt det meste her i Bergen. En på jobben min sa i dag "det er bare 4 mnd til det er høst". Da merket jeg at jeg nesten ble litt deppa. SOL OG SOMMER.... HVOR ER DU???

Det er bare 65 dager til vi skal på sommerferie. Men hvem kan se frem mot sommeren med dette været?


I dag har jeg treningsfri. Hadde tenkt med en tur på corebar i dag, men det er jeg ikke i form til. Har fått den utrolig kjenne UVI (for de som vet hva det er).... og det er faktisk noe d**it!!! Så i dag er det bare å slappe av på sofaen, og håpe formen kommer seg.  Fått medisin, så regner meg formen er bedre i morgen. Så da blir det en løpetur i morgen, og corebar klokken 09:00 på lørdag!

Q: Hvordan er været hos deg?

2 kommentarer

kak3monst3r

02.05.2013 kl.21:25

Drikk masse av det som er surt! Det hjelper på. I Arendal er det stor sol og masse vind :)

Lars-Andreas og mamma

02.05.2013 kl.21:48

kak3monst3r: takk for tips!

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits