Så kom spysyken i hus!

Jada, da var vi ikke så heldige denne gangen. Spysyken regjerer i barnehagen om dagen, og nå ligger lillemann flat ut på sofaen.

Det hele tror jeg startet i går kveld. Flere ganger etter at Lars-andreas var lagt, så våknet han. Han gråt og gråt og vrei seg i smerte! Hver gang tok jeg han ut i stuen, og han pekte på foten sin. "Aua auau" sa han. Så jeg trodde det var voksesmerter eller noe annet rart på gang.

I dag tidlig var han helt fin igjen. Han kom som vanlig inn i sengen min i 7 tiden. Slappet av en 1/2 times tid til vi måtte sto opp. Han ville ikke ha så mye frokost, men det er absolutt ikke unormalt for han. Så når klokken nærmet seg barnehage/jobbe tid så satte vi oss i bilen og kjørte avgårde.

På veien til barnehagen begynte han med "aua auau" igjen. Og når vi parkerte på parkeringen begynte han å hoste. Ikke sånn vanlig hoste, så jeg skjønte med en gang at noe var gale. Jeg hoppet ut av bilen, løp rundt og fikk akkurat tatt han ut av bilen da han begynte å spy. Stakkars lille gutten min.... han var likbleik. Barna på min avdeling sto i vinduet og så på at dette skjedde. De hadde løpt inn til hun ene jeg jobber med og sagt "Vi tror ikke Anne kan være her i dag, for Lars-andreas spyr på parkeringen." Og da kom jo selvsagt hun løpende ut for å se om dette var tilfelle.

Fikk gått inn i barnehagen og gitt beskjed om at jeg måtte gå hjem, og at Lars-andreas ikke kom. Så var det bare å ta meg seg papir og pose og kjøre hjem igjen.

Når vi kom hjem var det tid for tv-titting og slekking på sofaen. Lars-andreas ville ikke noe annet. Så la vi oss inn i sengen for å slappe av litt og da sovnet han med en gang! Men når han da våknet igjen var han skikkelig dårlig. Lå som ett slakt i armene på meg. Så begynte han å spy igjen. Endte meg at jeg måtte gi han en paracet.

Så kom mormoren på besøk og paracetten virket. Og da var det andre boller. Da smilte han og kunne til og med leke litt.

Nå skal faktisk jeg opp på jobben og ta seinvakt. Sånn at mellomvakten kan få gå hjem halv 4. Så skal min kjære passe Lars-andreas.

Q:Er dere frisk og fin?

2 kommentarer

Mamma til 2 gull

30.04.2013 kl.16:29

Huff så kjedelig. Foreløpig går det bra her. God bedring:-)

Kaja

30.04.2013 kl.17:33

Huff da.. får håpe han blir fort frisk og rask igjen:)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits