I dag skal jeg testes!

Da er dagen kommet, og jeg er klar for å delta på Bergen City Marathon. Jeg har, sammen med min mor, meldt meg på 5 km. Det er en start, og ett sted må jeg jo begynne.

Så nå sitter jeg her. Har tatt på meg løpetights, fått låne løpesko av mamma og så lurer jeg på hva jeg egentlig skal ha på overkroppen. Utover dagen er det meldt 10 grader og sol fra blå himmel. Men akkurat nå er det KALDT ute. Og jeg kjenner jeg er redd for å både kle meg for mye og for lite. Så får vel kjenne på luften rett før jeg går ut døren og avgjøre det da.

Min kjære fro for noen timer siden. Han er en barsking, og skal prøve seg på halv marathon. Jeg er helt sikker på at han klarer det super bra! Kanskje han rekker å løpe de siste 5 km sammen med meg!

Frokosten i dag besto av biola med kornblanding, og en banan. Så har jeg prøvd å drikke en del vann. Så får vi håpe jeg ikke får sting, noe jeg har slitt litt med i det siste.

Du kan følge med på bt.no i løpet av dagen for å se hvordan jeg ligger ann!

 

Q:Hva skal du i dag?

2 kommentarer

Emilie-Therese ¢¾

27.04.2013 kl.15:29

Stikker bare innom for og ønske deg en super helg! :) <3

Lars-Andreas og mamma

27.04.2013 kl.22:11

Emilie-Therese ¢¾: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits