Gammelt blir nytt

Jeg leser en del interiør blogger, og jeg blir virkelig inspirert. Mulig jeg henger litt etter, men jeg har så lyst på kabeltrommel bord og pallesofa som utemøbler i år.


(Bildet er hentet fra http://daisishome.blogspot.no/)


(Bildet er hentet fra http://www.tyrifryd.com/)

Det er jo så lekkert! Og jeg har jo en kjæreste som er helt enig med meg. Og han er like klar som meg for å sette i gang med dette prosjektet.

Men første oppgave er jo å få tak i både kabeltrommel og paller. Og det er vist ikke bare bare. Jeg aner ikke hvor jeg skal starte å lete. Har spurt vennene mine på facebook, om noen der har en kabeltrommel.... uten hell. Jeg har sett på finn.no om noen selger eller gir bort en vanlig kabeltrommel.... uten hell. Så hvor skal jeg lete? Hvem er det som bruker kabeltromler?

Og paller, er det noe som de fleste bare gir bort? Har jo hørt at euro paller får du 50,- i pant for. Og da er vel ikke det noe hvem som helst bare gir bort? Vi er jo så klar for å sette i gang dette prosjektet, men mangler jo alt. Så jeg får vel bare fortsette jakten!

 

Q: Vet du hvor jeg kan få tak i det jeg trenger?

6 kommentarer

jeg har en kabeltrommel i stua, kjøpte maling i forrige uke for å male den hvit ^^

anotherstateofmind

22.04.2013 kl.02:25

Pallesofa !! Har aldri hørt om det, men dette ga meg også noen ideer. Har en terasse å innrede i år :)

Tina

22.04.2013 kl.12:50

Bi ha slik kabeltrommel bord :) Vår er ute. Vi skal ha en mindre en i hjørnet så skal vi kutte under der om til bøker eller hylle :) Så skal den males i hvit å ha akvarium oppå toppen vil jeg tippe :)

Tina

22.04.2013 kl.15:30

Fint med slike interiør :)

Siv-Inger

22.04.2013 kl.18:46

Jeg liker ideene dine. Jeg har selv lyst på kabeltrommel bord, men har ikke gjort noe med det enda... Har altfor mange prosjekter på gang nå. Jeg har lest at man kan spørre elektrikerfirmaer de har slikt. Om du må betale for de eller ei, det vet jeg ikke.

Når det gjelder europaller så har jeg ofte sett at det ligger under "gis bort" på finn.no Jeg vet at ei spurte etter paller på en lokal "kjøpes, selges, byttes, gis bort gruppe" på facebook. Hun fikk svar om at hun kunne komme til en av møbelforetningene i området, der kunne hun få så mange hun ville. Så hvorfor ikek prøv med en telefon til en møbelforetning i nærheten av der du bor... Kan hende de kan hjelpe deg!

Selv ønsker jeg meg pallekarmer, til grønnsakshagen!

Lars-Andreas og mamma

22.04.2013 kl.21:14

Siv: Takk for tips :D

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits