Da solen kom til regnbyen!

Vi her i Bergen kan vel ikke klage. Etter flere uker med sol sol og atter sol fant regnet veien tilbake igjen denne uken.... og det har ikke regnet lite heller. I går bøttet det rett og slett ned. Så da gjorde det ingen ting at dagen i dag ble fylt med sol igjen. Selv om temperaturen ikke har vært noe å skryte av, så har dagen vært super!

Dagen på jobb har vært fylt med glade barn. Vi tok turen i skogen tidlig, og ble værende til nesten hente tid. Når vi kom hjem spiste vi middag, før vi gikk ut igjen. Husverten hadde nettopp tatt opp trampolinen utenfor, så der samlet alle barna i gaten seg.

Lars-andreas var ganske skeptisk i starten. De andre barna lo og koste seg! Han sto først på bakken en stund for å observere. Etter litt klatret han opp i stigen og ble stående der og se. Så turte han å gå inn på trampolinen, men følte seg tryggest på kanten. Til slutt tok han steget helt ut og hoppet rundt sammen med de andre! Og han storkoste seg! Klokken ble langt over leggetid, men jeg hadde ikke hjerte til å ta han med meg inn. Til slutt var det leggetid for de andre barna også, så da fikk jeg han med meg! Store gutten min :)

Så når solen endelig tittet frem igjen så ønsket vi våren velkommen!

Q: Har dere trampoline?

2 kommentarer

Bra dere fikk noen dager med sol i alle fall:) Her snør det som bare det nå:/

Lars-Andreas og mamma

19.04.2013 kl.21:09

¤Malene: Snøøøø??? Er så glad det ikke er mer snø her.

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits