Da ble det vist hjemmedag på oss...

Etter en tur hos legen, og en lten tur innom barnehagen endte vi opp med å være hjemme i dag. Lars-andreas har fått brennkopper på fingrene og rundt munnen.... Den ene på fingen vesker veldig, og derfor endte vi opp med å bli hjemme. Legen mente han fint kunne ta turen i barnehagen, men i samråd med pedagogisk leder på Lars-andreas sin avdeling ble vi enige om å vente. Det er ikke bare bare å få en to-åring til å gå med plaster hele dagen.Hos legen fikk vi pencilin. Så nå har jeg fått i han første dose. Det er så kjekt å ha en så flink gutt som sier "mere" når han har supt i seg det han skal ha. Da slipper vi en kamp for å få i han medisinen.

Så nå sitter vi her hjemme og spiser blåbær og ser film. I dag er det Ivo Caprino sine filmer som står i DVD spilleren. Lars-andreas er veldig opptatt av troll om dagen, så det er veldig spennende å se "gutten som kappåt med trollet." Er også litt koselig, for plutselig tar han tak i armen min fordi han er litt redd. Da er det godt å vite at jeg er der for han. Prøver å forklare at troll bare finnes i eventyr, men det er ikke så lett å forstå.

 

Q: Har du eller ditt barn hatt brennkopper?

Stikkord:

3 kommentarer

Vero

17.04.2013 kl.13:25

mine barn har ikke hatt brannkopper, men mine nieser derimot har det akkurat nå (de er 8 og 5). De er plastret fra topp til tå, og har fått behandlingen de skal fra legen. De er rammet i ansiktet, ben og mage. Heldigvis er de ikke plaget av det, annet enn at de syns det er kjedelig å være hjemme nå som de er smittsomme ;)

God bedring til lillegutten din! :)

Lars-Andreas og mamma

17.04.2013 kl.13:37

Vero: takk for det :)

Tina

18.04.2013 kl.07:59

Mine har aldri hatt brannkopper. Godt å kunne ha hjemme dag også :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits