Møte våre store helter!?

I morgen skal TV2 feire 20 års jubileum her i Bergen. Det betyr mange kjendiser i byn i disse dager. I morgen skal TV2 også ha et stort arrangement på festplassen i Bergen på dagtid. Og her skal vi! På arrangementets egen facebookside står det:

"TV 2 fyller 20 år, og det ønsker vi å dele med seerne våre i byen der det hele startet.

Møt Cæsar-skuespillere, Sporty-redaksjonen, God Morgen Norge-gjengen, sportsgutta, Farmen-Gaute og mange flere. Det blir mulighet for å teste ut Farmen-tvekamper, sykle ferdighetsløp, prøve deg som værmelder, danse zumba, treffe Vennebyen og mye mye mer! Det blir også kjendisfotballkamp, der TV 2s største profiler kjemper om seieren.

Midt på plassen står det også en luftballong, klar til å ta noen heldige med til værs.

Velkommen til festplassen! Alle vi i TV 2 gleder oss til å se deg!"

Så da ser det ut til at både meg og Lars-andreas får møte våre store "helter" i morgen. Han er jo frelst i figurene fra vennebyen, og jeg er jo hekta på hotel cæsar. Så dette ser jeg virkelig frem til!


Skjer det noe spennende i din by i helgen?

Én kommentar

Gjett om jeg skulle ønske jeg var i nærheten av bergen akkurat nå! Tro så gøy og spennende det hadde vært.

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits