Turgåing på høyt plan!

Jeg har begynt å gå en del tur i det siste. Etter en del dager der bikinien måtte på, innså jeg kjapt at bikinikroppen ikke var som den skulle. Og det må jeg jo gjøre noe med!

Jeg har begynt å bruke endomondo når jeg går på tur. Dette er en kjempe artig app som jeg har lastet ned. Den forteller meg hvor langt jeg har gått, hvor lenge jeg har gått, hastigheten min og hvor mange kalorier jeg har forbrent.

Men når jeg går tur er det også super viktig med god musikk. God musikk får du med gode hodetelefoner..... gode hodetelefoner er noe jeg mangler. For øyeblikket bruker jeg noen som fulgte med tlf min, men de er langt fra optimale når jeg prøver å holde litt hastighet på tur. De faller rett og slett ut av ørene mine! KRISE! Så er det noe jeg må sitte på listen min, over ting jeg ønsker meg/trenger, så er det noen gode hodetelefoner. For når jeg er på tur er jeg nemmelig avhengig av god lyd på ørene!

 

vinnbose
Stikkord:

4 kommentarer

så flink du er da :)
Flink du er da.. Går også en del turer:) Bare synd været skulle bli så dårlig nå.

Lars-Andreas og mamma

28.05.2012 kl.21:45

¤Malene: Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær ;)
Det er sant, men har ikke regnklær så blir jo pissebløt om jeg går ut:p

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits