Sol og sommer i Bergen!

Er noen dager siden sist blogg innlegg ble postet nå, men jeg følte ikke for å blogge på noen dager. Mister også veldig blogg lysten når det er så mye problemer med blogg.no.

Men her er jeg igjen :)

I dag skinner solen i Bergen. Akkurat nå, klokken 19:00, så viser gradestokken 26.9 grader. Jeg vet vi ikke har lov å klage.... men det er i grunnen litt for varmt. Sliter med en forferdelig hodepine når det er en sånn trykkende varme. Men håper kroppen venner seg til det, for været skal vist være sånn lenge!

Dagen i dag har jeg brukt til å vaske hele leiligheten. Rundt halv 12 var det bare badene igjen, men da måtte jeg rett og slett gi meg. Da sto solen på og svetten rant! Så da hentet jeg Lars-andreas i barnehagen og vi gikk på stranden. Der koste vi oss sammen med Silje og Malin. Vi grillet og koste oss. Gikk barfot i gresset og dyppet tærene i det kalde vannet. En fantastisk dag!

På vei hjem gikk vi innom ToysR`us. Der kjøpte vi et badebasseng. Så i kveld har Lars-andreas tatt kveldsbadet på terassen.

Q:Hvordan er været hos deg?

3 kommentarer

Silje

22.05.2012 kl.19:11

Heldiggrisen som har fått seg badebasseng da =)
Har vært så utrolig deilig vær i dag.. Håper det holder seg slik:) Ha en fin kveld.

sprellimagen

22.05.2012 kl.21:23

Det så ut som en fornøyd gutt med nytt badebasseng :)

Det er deilig med sol, men til tider har det vært altfor varmt! Men vi kan jo ikke klage heller ;)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits