Jobb på kveldstid

Å være pedagogisk leder krever en del kveldsjobb. Jeg har 45 min kortere dag enn asistentene, og disse 45 min. kaller ubunnen arbeidstid. Denne tiden er den tiden jeg ofte tar igjen både på kveldstid og i helgene. Det er månedsplaner, månedsbrev, foreldresamtaler og diverse andre ting.

Akkurat nå holder jeg på med foreldresamtaler. Skal ha en del samtaler med foreldrene de neste dagene, og med dette kommer det en del kveldsjobbing. Jeg har punkter jeg skal fylle ut for hvert enkelt barn:

*Bringing/henting

*Måltider

*Garderoben

*Sosial atferd

*Vennskap/lek

*Voksenkontakt

*Motorikk

*Språk

*Konsentrasjon

Det blir noen timers jobbing når jeg har 10-15 foreldrepar som skal ha samtale. Men det er også kjekt. Da får jeg tid til å tenke over hver enkelt barn, og se det ene barnet. Det er noe som ikke alltid er like lett i en hektisk hverdag.

Å jobbe i barnehage er en kjekk jobb. Ikke en dag er lik! Jeg får være forbilde for mange barn, og forhåpentlig vis vil de huske meg når de blir eldre også. Annbefaler alle en jobb med barn!

Minner også om konkurransen jeg har gående, den finner dere HER!

 

Q:Hvilken jobb har du?

2 kommentarer

Flink er du.. Kos deg!:) Hehe

myruin

09.05.2012 kl.07:37

Assistent i en barnehage. Digger jobben min, spesielt denne årstiden..

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits