Lillegutt sin operasjon

I går var vi på Haukeland sykehus sammen med Lars-andreas. Endelig var tiden inne for å få operert inn dren i ørene! Det var en spent mamma og pappa som sammen med sin sønn møtte opp til timen klokken 09:30. Vi ventet og ventet..... og ventet litt til! For de var jo selvfølgelig forsinkte.

I bilen på vei opp. Uvitende om hva han snart skal gjennom.

Når vi endelig kom inn var klokken blitt 11:00. Lars-andreas hadde ikke spist eller drukket siden kvelden før, så han var utolmodig.

Lars-andreas hadde emla plaster på ene hånden sin, sånn at det å få veneflon ikke skulle gjøre noe vondt.... men den gang ei! Der jeg hadde emla plaster på, der fant de ikke åren. Så prøvde de på innsiden av albuen, han hyyyylte! De prøvde lenge, men fikk det ikke til. Jeg satt med han på fanget og måtte tviholde på gutten. Det var ikke noe kjekt! Til slutt måtte de bedøve han med gass. Så han fikk en maske over ansiktet. Han hylte og annspente seg. Og så plutselig ble han helt slapp. Da tok 3 pleiere han opp på bordet og vi måtte gå ut.

 

Ca 25 min senere fikk vi komme inn til han igjen på oppvåkningen. Der lå han og snorket. Alt hadde gått bra. Han hadde faktisk ørebetennelse på begge ørene, selv om han hadde gått på pencilin en uke for at vi skulle unngå det før operasjonen. Stakkars lille gutten vår. Etter å ha sovet ut "rusen" i ca. 2 timer var han i storform igjen. Da fikk vi dra hjem. Han viste ingen ubehag i det hele tatt!

 

Men nå er drenene på plass. Vi skal på kontroll om ca. 2 mnd for å sjekke at de ligger som de skal. Så nå håper vi det er slutt på ørebetennelser her i huset!

 

Q:Har du eller ditt barn dren i øret?

3 kommentarer

Søten! Bra alt gikk fint.. Håper det ikke blir noe mere ørevondt på prinsen nå:)

Gry Robertsen

05.05.2012 kl.14:15

Stakkar....så skjønn... Fint at alt gikk så bra. Mine unger har ikke dren i ørene. Så det har jeg ingen erfaring med...

Mariell & Lucas Eliah

06.05.2012 kl.12:03

Jeg hadde dren når jeg var liten.. Var ganske slitsomt med ørepropper hver gang jeg badet husker jeg :/ Hadde kronisk øre- og halsbetennelse.. Både jeg og mine to brødre.. Og nå har Lucas hatt hvertfall 5 øre- og halsbetennelser på 1 år.. Så vi skal nok inn til spesialist vi og :( Håper alt ordner seg for Lars-Andreas :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits