Norges største IKEA

I dag har Lars-andreas fått sitt helt eget telt i stuen. Dette teltet kjøpte jeg i dag på den helt nye IKEA her i Bergen. Bergen har nemmelig fått Norges største IKEA. Og det ligger faktisk bare 3 minutter med bil unna her jeg bor.

Varehuset åpner egentlig ikke før 2.Mai. Så i dag var en sånn test dag, der noen fikk komme innom for en titt og gode tilbud. I dag skulle alt testes ut, for å se at alt er i orden til åpningen 2.mai. Og for et gigantisk varehus. Vi brukte ca 2 timer fra vi kom inn, til vi var ute igjen. Jeg kjente jeg nesten var utslitt i beina etter å ha gått og gått. Eneste jeg kjøpte var dette teltet til Lars-andreas, en lekekasse og noen telys.

Lars-andreas har ennå ikke fått lekt med teltet, for han sovnet på vei hjem fra besøk. Men jeg håper han blir fornøyd i morgen når han våkner.

Q: Hva har du gjort på i dag?

3 kommentarer

Miranda

22.04.2012 kl.19:58

oi! så heldig du var da :) jeg gleder meg til de åpner, men troooor jeg skal vente til den verste tiden er over. kommer nok til å være kaos de første dagene/ukene. men herlighet som jeg gleder meg til å gå dit :D

Lars-Andreas og mamma

22.04.2012 kl.19:59

Miranda: Var kjempe stort. Og for en fin resturant de hadde fått! Nå skulle jeg i middagsbesøk, så fikk ikke testet den ut. Men det skal jeg nok neste gang jeg er innom ;)

keowyn

23.04.2012 kl.15:25

så fint! sånn vil jeg ha til lillemor! koselig med leketelt..

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits