Ørebetennelse..... igjen?

Lars-andreas er veldig plager med ørebetennelse på mellomøret. Det går maks 14 dager mellom hver gang en ny betennelse bryter ut. Stakkars lille prinsen vår! Er det ikke ørebetennelse, så er det ørekatar og veske på ørene. Han er aldri 100% bra stakkars.
Så vi har vært to ganger på øre,nese, hals på haukeland og han skal få dren. Den første timen vi fikk var 15.mai, men vi er blitt lovet time før det! Så skal ringe i morgen igjen.


(Et øre med dren)

Det er 9 dager siden sist pencilinkur var over. Og i går begynte han å ta seg til øret igjen... I dag har han tatt seg mye til øret. Han har også temp på 38.0 nå i kveld. Så det kommer vel en ny ørebetennelse snikende! Er så lei... stakkars Lars-andreas! Og stakkars jobben min... Siden Roy reiser så mye blit det jeg som må være vekke, jeg som må bruke mine sykedager. Og jeg har sååå dårlig samvittighet! Men når drenet er på plass, så regner jeg med det blir bedre.

Så nå krysser jeg fingene for at det ikke er noe ørebetennelse, men bare ubehag siden han har katar.... så håper jeg vi får operasjon i rekordfart sånn at vår lille prins slipper de vonde plagene mere!

Q: Har du et ørebarn?

3 kommentarer

Arvida

09.04.2012 kl.20:40

Jeg plages også med det, hadde dren i begge ørene to ganger frem til nå. Nå har jeg bare i høyre øre. God bedring da :)

Anette Røsand

09.04.2012 kl.21:05

Uffa :( Ørebetennelse er IKKE godt :( Sønnen til ei venninne sliter med det samme.alltid masse puss som renner ut,og at har veldig vondt :( Håper dere får hjelp FORT!
Jeg slet med det VELDIG mye fra jeg var 5mnd til 6 år ca. Fikk det ca hver andre måned i flere år! Inn og ut av sykehus. Det er skikkelig vondt, husker smertene skikkelig godt.. Stakkars liten :(

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits