Min hemmelige venn!

Når Roy og jeg bestemte oss for å prøve å få en baby, så ble jeg med en gang aktiv på babyverden.no. Forumet der jeg startet het før svangerskapet. Der var vi mange i samme båt. Mange spente jenter som ventet både på IKM og positive tester. Husker det var like spennende hver gang jeg logget meg inn for å se hvem som nå hadde fått positiv test!

Så i April 2010 fikk jeg min første positive graviditetstest. Gleden var stor og jeg flyttet inn på Desember 2010 forumet. Her traff jeg noen som i dag er noen av mine beste venner. Vi er en god gjeng fra Bergen som stadig vekk har treff, og jeg har vært så heldig at jeg har truffet mange av jentene fra andre kanter av landet også!

På forumet har vi flere ganger hatt noe som heter hemmelig venn. Dette går ut på at de som ønsker sender en gave til en venn. I pakken ligger det en gave, og noen hint. Hintene skal brukes på å gjette hvem som har sendt deg gaven. Dette er kjempe gøy!

I dag fikk jeg gaven fra min hemmelige påskevenn. I pakken lå to påskeegg, og oppi var det masse spennende til Lars-andreas <3

Lars-andreas ble lykkelig når han fikk en pakke med rosiner. Den holdt han på med lenge. Studerte, ristet, smakte og virkelig koste seg! Så denne påsken blir nok en fin påske med masse godis for vår lille prins!

Q: Er du aktiv på et forum?

Q: Har du vært med på hemmelig venn?

 

4 kommentarer

May-Teresa

31.03.2012 kl.19:25

aw, så søt!

Rachel

31.03.2012 kl.20:58

Så spennende! Jeg var også aktiv på BV, men det ble ikke så jeg ble med på hemmelig venn. Jeg er rett og slett alt for glemsk og distre, så jeg hadde aldri fått meg til å sende den pakken! Men kjempekoselig at dere har fortsatt!! :)

Fru Tangen-Sleipnes

31.03.2012 kl.21:03

Var en del innpå barnimagen da jeg var gravid med førstemann. Men gadd aldri melde meg på hemmelig venn, for jeg er såå treg med å poste brev. Det er noe av det kjipeste jeg vet. Haha, sært!

Leah Renée Live, Laugh, Love

01.04.2012 kl.22:49

det hørtes kjempe gøy ut da! :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits