Pakken med det rare i!

Tenker det er mange der ute som nå lurer på hva som var inni pakken jeg la ut bilde av i går.Jeg har vært så heldig å bli sponset av vennebyen. Eller, Lars-andreas har blitt sponset av vennebyen. Og han har blit sponset med den beste gaven!

Lars-andreas er glad i vennebyen. Vi ser det på TV2 hver søndag klokken halv 9. Han har også vennebyen på DVD som vi ser på støtt og stadig. Vi bruker også youtube en del for å høre venne sangen!

Vennebyen nettshop har utrolig mange fine og nyttige produkter. De har regntøy, ull, fleece, bøker, DVDer og gynge"hester". Og det er nettopp en slik vennebyen "gyngehest" Lars-andreas har fått! Og gjett om det var en glad mor som hentet 1 stk Elfie på vennebyen butikken her i Åsane! Og når jeg kom hjem med den store pakken, og tok ut Elfie, så var det en gutt som smilte og lo!Elfie er laget av veldig mykt stoff! Den er god og myk for små barnehender og ta på. Den har også et fengenede og herlig utseende! Man blir rett og slett glad av å se på den. Lars-andreas har både klappet og gidd den gode klemmer! Den har virkelig falt i smak!

Elfie er heller ikke så høy som veldig mange andre gyngehester. Når Lars-andrea har lært seg å gå vil det nok bli mye lettere for han å komme seg alene opp på Elfie enn på andre typer gyngehester. Det er heller ikke så langt ned når han vil av igjen. Siden Elfie er så myk og god er virker det godt å sitte på ryggen. Lars-andreas gynger og koser seg!Dette er absolutt et produkt vi annbefaler på det varmeste! Alle små barn burde hatt en Elfie eller en Snorkus gynge"hest". En fantastisk oppfinnelse! Det som er fint er at du ikke må tømme lommeboken for å få et eksemplar! Akkurat nå er de på salg til bare 599,-


Q: Var de ikke bare utrolig fin?!

5 kommentarer

sprellimagen

04.03.2012 kl.11:01

Så heldig Lars-Andreas er da!:)

Ane - mamma til Thale Olive

04.03.2012 kl.11:23

Så tøff!

Anna - mamma til Noah <3

04.03.2012 kl.11:35

så gøy de var!! :-)

silje-marlen

04.03.2012 kl.14:14

så søtt:) utrolig artig for barna med gyngehester;)

Mamma for lille Michelle

04.03.2012 kl.14:46

så heldig han var :D

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits