Motorikken kommer snikende

Lars-andreas ligger jo en del etter andre barn på sin alder når det gjelder grov motorikk. Han er snart 15 mnd, men kan ikke gå. Kan heller ikke stå alene (selv om han har gjort det litt). Så en gang i mnd får vi hjelp av en fysioterapeut. Før gikk vi til henne, men nå kommr hun faktisk i barnehagen! Hun kommer til å føle Lars-andreas helt til han kan gå. En betryggende følelse!

I helgen var vi en tur på Baluba, et lekeland like i nærheten av her vi bor. Og Lars-andreas hadde så godt av det. Her fikk han virkelig mange spennende utfordringer. Og han løste mange av de med glans! Han klatret og rutjet. Koste seg MAKS! Og en stolt mamma fulgte nøye med. Dette skal vi gjøre oftere!

Legger ved en filmsnutt som viser min fantastisk flinke sønn!

 

3 kommentarer

men det kommer seg ^^, noen er tidlig og noen er sent ^^,

Malin og mamma til Oscar

28.02.2012 kl.21:08

så bra at han får oppfølling da :-) noen er jo litt tregere en andre. kjenner ei som har ei datter oå snart to å kan ikke gå , mens lillesøstra mi var 8 mnd når hun gikk. så er forskjell :-)før du vet ordet av det så løper han ifra deg ;)

fembarnsmamma

28.02.2012 kl.22:21

Han var jo veldig flink da=) Og veldig stilige klær;)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits